LoppiBlogbag Babylove

LĂ€stid: 2 min

Veckans paket 🙂 Precis nĂ€r jag kom pĂ„ att jag glömde köpa tvĂ€ttmedel sĂ„ fanns det med i paketet och sköljmedlet ocksĂ„. Tur att allting höll och nappflaskan i glas inte gick sönder.   

LOPPIblogbag Babylove innehÄller följande:

Philips Avent – Nappflaskan i glas frĂ„n Philips Avent har en bröstformad dinapp. Flaskan Ă€r vĂ€rmebestĂ€ndig och tĂ„l temperaturvariationer, kan förvaras sĂ€kert i kylskĂ„pet, vĂ€rmas och passar ocksĂ„ bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har fĂ„ delar och Ă€r enkel att rengöra. Kommentar: jag ammade i 4 mĂ„n och fick kĂ€mpa med det. Vi fĂ„r se om jag kommer behöva denna dĂ„ det Ă€r frĂ„n Ă„lder 0+

Bambino- PurĂ© Pot till hemmalagade purĂ©er, fĂ€rdig mat, snacks eller frukt. Man portionera direkt i burken, lĂ€gg ner i vĂ€skan alt. förvara i kylskĂ„pet. Burken ska vara lĂ€tt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tĂ€tt.

Unilever Neutral – Neutrals sköljmedel och tvĂ€ttmedlet för kĂ€nslig hud Ă€r utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehĂ„ller 0% fĂ€rgĂ€mnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör klĂ€der och lakan mjuka och frĂ€scha samt förhindrar statisk elektricitet. TvĂ€ttmedlet rengör och tar bort flĂ€ckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för bĂ„de fĂ€rgade och vita textilier. 

NaturalCycles – ett helt naturligt sĂ€tt kan man följa sin fertilitet genom att analysera sin kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera de fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt man behöver göra Ă€r att mĂ€ta basala kroppstemperatur innan man gĂ„r upp ur sĂ€ngen pĂ„ morgonen och ta reda pĂ„ sin fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar. Kommentar: jag vet att mĂ„nga anvĂ€nder detta och just nu Ă€r det inte aktuellt dĂ„ jag Ă€r gravid. 

Folksam – Barnkit frĂ„n Folksam. Ett praktiskt litet kit för barn, perfekt att ha i bilen eller i vĂ€skan. Det innehĂ„ller diverse bra saker bl.a. skavsĂ„rsplĂ„ster, brĂ€nnskadegel och solskyddskrĂ€m.

LOPPImagasin Babylove 

Tags: No tags

LĂ€mna en kommentar

CommentLuv badge