Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

LoppiBlogbag Babylove

LĂ€stid: 2 min

Veckans paket 🙂 Precis nĂ€r jag kom pĂ„ att jag glömde köpa tvĂ€ttmedel sĂ„ fanns det med i paketet och sköljmedlet ocksĂ„. Tur att allting höll och nappflaskan i glas inte gick sönder.   

LOPPIblogbag Babylove innehÄller följande:

Philips Avent – Nappflaskan i glas frĂ„n Philips Avent har en bröstformad dinapp. Flaskan Ă€r vĂ€rmebestĂ€ndig och tĂ„l temperaturvariationer, kan förvaras sĂ€kert i kylskĂ„pet, vĂ€rmas och passar ocksĂ„ bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har fĂ„ delar och Ă€r enkel att rengöra. Kommentar: jag ammade i 4 mĂ„n och fick kĂ€mpa med det. Vi fĂ„r se om jag kommer behöva denna dĂ„ det Ă€r frĂ„n Ă„lder 0+

Bambino- PurĂ© Pot till hemmalagade purĂ©er, fĂ€rdig mat, snacks eller frukt. Man portionera direkt i burken, lĂ€gg ner i vĂ€skan alt. förvara i kylskĂ„pet. Burken ska vara lĂ€tt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tĂ€tt.

Unilever Neutral – Neutrals sköljmedel och tvĂ€ttmedlet för kĂ€nslig hud Ă€r utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehĂ„ller 0% fĂ€rgĂ€mnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör klĂ€der och lakan mjuka och frĂ€scha samt förhindrar statisk elektricitet. TvĂ€ttmedlet rengör och tar bort flĂ€ckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för bĂ„de fĂ€rgade och vita textilier. 

NaturalCycles – ett helt naturligt sĂ€tt kan man följa sin fertilitet genom att analysera sin kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera de fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt man behöver göra Ă€r att mĂ€ta basala kroppstemperatur innan man gĂ„r upp ur sĂ€ngen pĂ„ morgonen och ta reda pĂ„ sin fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar. Kommentar: jag vet att mĂ„nga anvĂ€nder detta och just nu Ă€r det inte aktuellt dĂ„ jag Ă€r gravid. 

Folksam – Barnkit frĂ„n Folksam. Ett praktiskt litet kit för barn, perfekt att ha i bilen eller i vĂ€skan. Det innehĂ„ller diverse bra saker bl.a. skavsĂ„rsplĂ„ster, brĂ€nnskadegel och solskyddskrĂ€m.

LOPPImagasin Babylove 

Print Friendly, PDF & Email

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge