Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Loppi höstevent del 1

Lästid: 1 min

Åhhh vilken dag och sååå många härliga människor jag har träffat idag! Jag har minglat och tittat på så många produkter och träffat flera nya företag som jag inte kände till tidigare.

Här kommer bilder på dagens Loppi event på Clarion Sign Hotel. Mer kommer men nu måste jag fixa håret å piffa upp mig för att snart får vi 5 gäster till rummet å det ska skålas! 🙂

image Här har vi Charlotte Wågert, en av Loppi.se grundarna. Å så Lina Hedlund från Alcasar och toppbloggare på Loppi.

Zillah och Totte apan var också där!

Modevisning så klart!

image

Vi fick se Annika Duckmark, Anita Schultman, Deer – Jenny, Carin Da Silva, Spark i baken – Terese

image

Tallink/Silja Line promotade “Serenade 2014”. Deras ny renoverade och uppgraderade fartyg som har verkligen fått en ny skepnad inuti. Jag har rest med MSC Cruise och Royal Caribbean, denna fartyg är nästan som dem, inte i storleken men det var top notch efter vad jag fick se i presentationsfilmen! Det var lyx, shopping och fine dining som heter duga!

To be continued!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge