Loppi höstevent del 1

Lästid: 1 min

Åhhh vilken dag och sååå många härliga människor jag har träffat idag! Jag har minglat och tittat på så många produkter och träffat flera nya företag som jag inte kände till tidigare.

Här kommer bilder på dagens Loppi event på Clarion Sign Hotel. Mer kommer men nu måste jag fixa håret å piffa upp mig för att snart får vi 5 gäster till rummet å det ska skålas! 🙂

image Här har vi Charlotte Wågert, en av Loppi.se grundarna. Å så Lina Hedlund från Alcasar och toppbloggare på Loppi.

Zillah och Totte apan var också där!

Modevisning så klart!

image

Vi fick se Annika Duckmark, Anita Schultman, Deer – Jenny, Carin Da Silva, Spark i baken – Terese

image

Tallink/Silja Line promotade “Serenade 2014”. Deras ny renoverade och uppgraderade fartyg som har verkligen fått en ny skepnad inuti. Jag har rest med MSC Cruise och Royal Caribbean, denna fartyg är nästan som dem, inte i storleken men det var top notch efter vad jag fick se i presentationsfilmen! Det var lyx, shopping och fine dining som heter duga!

To be continued!

Lämna en kommentar

CommentLuv badge