loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Loppi bloggevent VIP-inbjudan

Tack, tack, tack… Muchas gracias, mille grazie, kiitos, thx!

eller ska kanske säga det på thai… khab djai maak maak, dii djai djing djing… Alltså hjärtlig tack och väldig glad 🙂 (Säg den mening om ni kan hehe, barnen lär tycka att det ör jätteskoj.)

Jag är inbjuden till ett Loppi bloggevent den 23 aug på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Ser verkligen fram emot detta och överaskad att jag fick en inbjudan å självklart o.s.a jag pronto! Har t.o.m kollat tåg och hotell redan! Jag har även en självklar roomy och det är På smällen – Emma! Vi ska resa tillsammans och bo ihop för första gången. Skoj!

image

Först var det lite skiiit också… Allt ska det vara nåt när JAG vill göra nåt. Den 23 aug är det Midnattsloppet i Göteborg å Måns ska också springa med jobbet för första gången i år. Det räckte alltså inte med Göteborgsvarvet. Att jag skulle avstå från att gå på event? No no no. Måns sade att han skulle avstå att springa. Det vill ju inte jag att han gör. So..? Måns var rätt coolt ändå. Måns ska fixa det. Måns får lösa det.

Jag går på event. JAG BEHÖVER DET, jag behöver känna mig viktig, social… Kanske inte i centrum som i mina unga år…men jag behöver träffa folk! Förr var det jag som fixade fester, sittningar, middagar å hönsade runt. Nu vill jag bara få gå på event och mingla.

4 kommentarer om “Loppi bloggevent VIP-inbjudan

  1. Det är du värd! Ser framemot att gå på eventet med dig 🙂 Glad midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge