Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Loppi bloggevent VIP-inbjudan

Lästid: 1 min

Tack, tack, tack… Muchas gracias, mille grazie, kiitos, thx!

eller ska kanske säga det på thai… khab djai maak maak, dii djai djing djing… Alltså hjärtlig tack och väldig glad 🙂 (Säg den mening om ni kan hehe, barnen lär tycka att det ör jätteskoj.)

Jag är inbjuden till ett Loppi bloggevent den 23 aug på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Ser verkligen fram emot detta och överaskad att jag fick en inbjudan å självklart o.s.a jag pronto! Har t.o.m kollat tåg och hotell redan! Jag har även en självklar roomy och det är På smällen – Emma! Vi ska resa tillsammans och bo ihop för första gången. Skoj!

image

Först var det lite skiiit också… Allt ska det vara nåt när JAG vill göra nåt. Den 23 aug är det Midnattsloppet i Göteborg å Måns ska också springa med jobbet för första gången i år. Det räckte alltså inte med Göteborgsvarvet. Att jag skulle avstå från att gå på event? No no no. Måns sade att han skulle avstå att springa. Det vill ju inte jag att han gör. So..? Måns var rätt coolt ändå. Måns ska fixa det. Måns får lösa det.

Jag går på event. JAG BEHÖVER DET, jag behöver känna mig viktig, social… Kanske inte i centrum som i mina unga år…men jag behöver träffa folk! Förr var det jag som fixade fester, sittningar, middagar å hönsade runt. Nu vill jag bara få gå på event och mingla.

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Loppi bloggevent VIP-inbjudan

  1. Det är du värd! Ser framemot att gå på eventet med dig 🙂 Glad midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge