Loppi Blogbag is back

Lästid: 1 min

Det var ju ett bra tag sedan min bloggportal Loppi hade något blogbag att dela ut. Innehållet i blogbagen passade riktig bra den här gången eftersom Tilda älskar just Safari kvarg för barn och jag behövde en ny ansiktsrengöring eftersom jag glömde min i Stockholm

Denna blogbag innehåller:

  1. Snobben – the peanuts movie. Det är jättetrevligt att få med en film som vi inte har sett men hur många kollar på DVD nuförtiden? Tilda blev i alla fall nyfiken på lådan. 
  2. Ansiktsrengöring från Dermosil. Den doftade citrus och det kändes fräscht efteråt. 
  3. Mössa från Geggamoja
  4. Safari kvarg för barn från Yoplait (värdecheck). Tildas favorit som vi köper då och då.
  5. Old El Paso – Soft Taco kit med Chicken Tinga. 

Tack Loppi 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge