Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Loppi Blogbag is back

Lästid: 1 min

Det var ju ett bra tag sedan min bloggportal Loppi hade något blogbag att dela ut. Innehållet i blogbagen passade riktig bra den här gången eftersom Tilda älskar just Safari kvarg för barn och jag behövde en ny ansiktsrengöring eftersom jag glömde min i Stockholm

Denna blogbag innehåller:

 1. Snobben – the peanuts movie. Det är jättetrevligt att få med en film som vi inte har sett men hur många kollar på DVD nuförtiden? Tilda blev i alla fall nyfiken på lådan. 
 2. Ansiktsrengöring från Dermosil. Den doftade citrus och det kändes fräscht efteråt. 
 3. Mössa från Geggamoja
 4. Safari kvarg för barn från Yoplait (värdecheck). Tildas favorit som vi köper då och då.
 5. Old El Paso – Soft Taco kit med Chicken Tinga. 

Tack Loppi 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge