Loppi Blogbag “Ella’s Kitchen”

Lästid: 3 min

Igår hämtade jag mitt paket från Loppi.se som jag har blivit utvald att testa och recensera. Denna gång är det LoppiBlogbag med Ella’s Kitchen senaste produkter.

Tilda har beslagtagit mitt paket…

image

Dessa produkter har jag och Tilda fått äran att testa!

1 Ost + Tomat Puffit (röd), från 10 mån

1 Hallon + vanilj Puffit (rosa), från 10 mån

1 Mjölk + vanilj Miniskorpor (gul), från 8 mån

1 Äpple + ingefära Miniskopor (grön), från 8 mån

I varje Puffits innehåller 5 x 6 g små påsar med majspuffar och i Miniskorpor är det 12 st i varje box.

“Nya mellanmål för små fingrar!”

image

Jag kan berätta att Tilda älskar dem! Vi har haft både Puffits och Miniskorpor hemma sedan Ella’s Kitchen lanserade dessa smarta mellanmål. Alla Ella’s Kitchen produkter är 100 % ekologiska.

Puffits: Smaksatta majspuffar som är fasta nog för små fingrar att plocks upp, men smälter ändå i små munnar.

Majspuffarna är precis lagom stora och många små puffar i påsarna. De smakar även lite mer än vanliga majskrokar, i alla fall tomatpuffarna som doftade och smakade en aning tomat. Tilda kan ta de själv och mumsa upp hela påsen. De smälter lätt i munnen så det är jättebra!

Miniskorpor: De är fasta för små fingrar att hålla i men smälter lätt i små munnar. De var också lagom stora i Tildas hand och de är lite kompakta men lätt att dela.

Nackdelen med Puffits är bara när det blåser så blåser de små puffarna också med vinden. Sedan kan man hitta de puffarna ÖVERALLT t ex i botten av skötväskan, halvätna i barnvagnen, sönder trampade på golvet… Men det är inte Ella’s Kitchens fel 🙂 Miniskorporna kan bli geggiga och smula sönder men inte mer än andra kex och kakor tycker jag.

Det är också kanske bra att att Ella’s Kitchen skriver ut “mjölkfri” på sina produkter OM de nu är det. Är den gröna miniskorpor och Puffits Hallon + vanilj mjölkfria? Tänker mer på de som inte tål mjölk.

Kanonbra att ha med överallt när Tilda börjar bli otålig i sittvagnen. Jag hittar puffar och miniskorpor i olika fickor i skötväskan eller i min handväska hehe. De är helt enkelt praktiska att ta med.

Garanterad en sommarsnacks favorit och perfekta kompisarna inom sommarens resor!

Mer info på Ella’s Kitchen

Tilda har egen snacksgömma i sin vagn… Puffits passade perfekt där!

image

Tags: No tags

4 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge