Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Loppi BlogBag – ACO Minicare

Lästid: 2 min

Jag hade ju hämtat ut paket från Loppi för 3 dagar sedan. Jag har blivit utvald att få testa denna Loppi Blogbag med Aco Minicares produkter. 

Jag måste säga att dessa produkter kom precis i tid när vi behövde de, eftersom vi har upptäckt att Tilda har fått utslag på baksidan av hennes högra ben, lår och rumpa. Sedan har det spridit sig till det andra benet också. Hon har knottrig hy och eksemliknande hud nu plus att det är lite röda prickar. 

Tilda har fått behandlingen direkt och idag har det inte förändrats så mycket. Vi provade allting men inget är mirakelkur och det tar tid att se resultat. Vi ska köra tills allting är slut och jag återkommer med en ytterligare recension. 

Loppi blogbag innehöll dessa produkter:

Minicare Kräm – Särskilt utvecklad för barn och behandlar mycket torr hud och eksem, såsom atopisk hud. Dokumenterad skyddande och återfuktande effekt hela dagen. Extra fet (60%) och går snabbt in i huden. Fri från parfym, färgämnen, parabener samt mineralolja.

Minicare washlotion – en kroppsrengöringslotion som är lämplig vid torr, extra torr och känslig hud. Innehåller fuktbindande glycerol och mjukgörande fetter som skyddar mot uttorkning. Kan användas med eller utan vatten, i dusch eller bad. Lämplig för barn.

Minicare Baby mousse wash – skonsam rengöringsmousse för hud och hår, som kan användas utan vatten och är anpassad till babyns ömtåliga hud. Kan användas både i dusch och bad, eller vid rengöring med tvättlapp. Moussen har hudnära pH och bildar ett rikt skum som är lätt att skölja ur.

Minicare baby zinc cream – vattenavvisande kräm med zinkoxid, anpassad till babyns ömtåliga hud. Används vid blöjbyte eller vid behov.

Minicare baby oil – återfuktar och gör huden mjuk och len. Kan användas i badvatten eller direkt på huden t ex vid babymassage. Kan också användas till att rengöra huden t.ex. vid blöjbyte. Innehåller solrosolja och rapsolja, som är naturligt rik på vitamin E. Innehåller inte konserveringsmedel, färgämnen och mineralolja. Oparfymerad.

Dessa produkter är mild och oparfymerad. De innehåller inte någon konserveringsmedel, färgämnen och mineralolja enl. tillverkaren.

 

Testade Minicare Baby oil

 

Igår fick hon “lite” Minicare baby oil i badvattnet. På bilden ser det ut som att hon gråter men hon försökte faktisk tvätta håret själv och fick väl lite badvatten i ögonen. Allting var inoljad… och hon själv var mjuk i huden. Godkänd 🙂  

#blogg100-11

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge