Loppi BlogBag – ACO Minicare

Lästid: 2 min

Jag hade ju hämtat ut paket från Loppi för 3 dagar sedan. Jag har blivit utvald att få testa denna Loppi Blogbag med Aco Minicares produkter. 

Jag måste säga att dessa produkter kom precis i tid när vi behövde de, eftersom vi har upptäckt att Tilda har fått utslag på baksidan av hennes högra ben, lår och rumpa. Sedan har det spridit sig till det andra benet också. Hon har knottrig hy och eksemliknande hud nu plus att det är lite röda prickar. 

Tilda har fått behandlingen direkt och idag har det inte förändrats så mycket. Vi provade allting men inget är mirakelkur och det tar tid att se resultat. Vi ska köra tills allting är slut och jag återkommer med en ytterligare recension. 

Loppi blogbag innehöll dessa produkter:

Minicare Kräm – Särskilt utvecklad för barn och behandlar mycket torr hud och eksem, såsom atopisk hud. Dokumenterad skyddande och återfuktande effekt hela dagen. Extra fet (60%) och går snabbt in i huden. Fri från parfym, färgämnen, parabener samt mineralolja.

Minicare washlotion – en kroppsrengöringslotion som är lämplig vid torr, extra torr och känslig hud. Innehåller fuktbindande glycerol och mjukgörande fetter som skyddar mot uttorkning. Kan användas med eller utan vatten, i dusch eller bad. Lämplig för barn.

Minicare Baby mousse wash – skonsam rengöringsmousse för hud och hår, som kan användas utan vatten och är anpassad till babyns ömtåliga hud. Kan användas både i dusch och bad, eller vid rengöring med tvättlapp. Moussen har hudnära pH och bildar ett rikt skum som är lätt att skölja ur.

Minicare baby zinc cream – vattenavvisande kräm med zinkoxid, anpassad till babyns ömtåliga hud. Används vid blöjbyte eller vid behov.

Minicare baby oil – återfuktar och gör huden mjuk och len. Kan användas i badvatten eller direkt på huden t ex vid babymassage. Kan också användas till att rengöra huden t.ex. vid blöjbyte. Innehåller solrosolja och rapsolja, som är naturligt rik på vitamin E. Innehåller inte konserveringsmedel, färgämnen och mineralolja. Oparfymerad.

Dessa produkter är mild och oparfymerad. De innehåller inte någon konserveringsmedel, färgämnen och mineralolja enl. tillverkaren.

 

Testade Minicare Baby oil

 

Igår fick hon “lite” Minicare baby oil i badvattnet. På bilden ser det ut som att hon gråter men hon försökte faktisk tvätta håret själv och fick väl lite badvatten i ögonen. Allting var inoljad… och hon själv var mjuk i huden. Godkänd 🙂  

#blogg100-11

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge