Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lööördag

Lästid: 1 min

Inte uppdaterad på 2 dagar jajja!
Vi har besök här sedan torsdag då Måns yngsta syster Anna är här och intog sovplats på soffan. Tilda har lekkompis med andra ord. Hon har fått vara hemma från dagis hela veckan för hon hade hosta och fortfarande snorig. Å hon har inte vaknat än! Ville inte lägga sig igår trots att hon var jättetrött. Så vi vuxna äter frulle så länge. Måns satte en deg vid midnatt och nu på morgonen har vi källarfranskor!

IMG_0832.JPG

På schemat idag är att besöka Bagaren och Kockens butik för idag är det lagerrensning 60% och imorn 70% på ord.pris! Det blir nog ingen Kitchen Aid men jag vill ha en Microplane zester!

IMG_0139.JPG

Vi ska även på Deromes lägenhetsvisning. Vi har ju paxat en 3:a på 64kvm i hus D som blir klar i aug/sep 2015. Hus A som är klar nu och där är 3:an på 88kvm. Vi vill se hur det ser ut inuti i alla fall så vi får en hum.

Å så bär det av till Halmstad och vi ska äta kräftor med föräldrarna. Tilda har frågat efter både farmor-farfar och yaay-taa! Vi stannar där en natt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge