Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ljuddämparen ramlade av

Lästid: 1 min

Jepp. Måns skulle besikta bilen igår innan kl.8 och vad hände? 


Jag kan ingenting om bilar. Jag har inte ens körkort. Och min fråga på detta när Måns sa att bilen gick sönder var om det var slut på bensin ? haha!

Ljuddämparen hade lossnat precis vid infarten till bilbesiktningen. Den hade visit sig på nåt sätt så bakdelen av bilen också lossnade. Måns fick hjälp att flytta bilen och till närmaste bilverkstad. Imorse hämtade han bilen och 3500kr fattigare. Tur att der inte hände när vi lånade ut bilen till grannen som skulle hämta en soffbord. Det var inte mycket bensin i bilen då. Nu är bilen tillbaka i alla fall. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge