Livsviktig Loppi Babykväll med TryggHansa och Apoteket Hjärta

Lästid: 1 min

I torsdag var jag på en mycket intressant Babykväll som man kan säga att temat var livsviktigt då det handlade om våra små. 

Babyeventet anordnades av min bloggportal Loppi och tillsammans med Paula Uribe, Apotekets Hjärta, TryggHansa och Life in mind. Vi var på Roof top bar på hotell Scandic Rubinen. Det var supertrevligt då det var i mindre format där många faktisk minglade och kanske hittade nya bekantskap. 

Vi kör en bildvisning istället för att jag malar på 🙂 Bilderna kommer från fotografen på eventet som tog många fina bilder. Ni kan se mer här!

Jag då. Jag brukar inte bli bra på bilder men jag fastnade även här på några bilder. I bilden nedan ser Jenny med dotter J som är en av mina fina läsare, även hon bloggar 🙂

Det bjöd på bubbel, en Pata Negra Cava tror jag.

Apoteket Hjärtat Annika Svedberg berättade om “Lilla hjärtat” och deras produkter för barn, designade av barn. Det blev en hel del frågor om infektioner, löss och vad man kan ge och inte ge plus vilka produkter som kan vara bra att ha i reseapoteket vid resor med barn. Vi lärde oss att IBUMETIN ska man inte ge vid vattkoppor! 

TryggHansa Babybojen samarbetade med Camilla Thurell från Life in Mind och hade en mini-kurs om HRL för vuxna med baby och småbarn. 

Min partner in crime PåSmällen-Emma missade så klart inte detta och hon hade med en Sandra från vår mamma/gravidgrupp. 

Tappakilon-Petra kom med vännen Himmel och pannkaka -Annika & dotter

Tessochlex 

Goodiebags från TryggHansa och Apotekets Hjärta (bilderna här är mina)

Tack till Loppi, TryggHansa och Apotekets Hjärta för en lärorik kväll!

4 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge