Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Livsviktig Loppi Babykväll med TryggHansa och Apoteket Hjärta

Lästid: 1 min

I torsdag var jag på en mycket intressant Babykväll som man kan säga att temat var livsviktigt då det handlade om våra små. 

Babyeventet anordnades av min bloggportal Loppi och tillsammans med Paula Uribe, Apotekets Hjärta, TryggHansa och Life in mind. Vi var på Roof top bar på hotell Scandic Rubinen. Det var supertrevligt då det var i mindre format där många faktisk minglade och kanske hittade nya bekantskap. 

Vi kör en bildvisning istället för att jag malar på 🙂 Bilderna kommer från fotografen på eventet som tog många fina bilder. Ni kan se mer här!

Jag då. Jag brukar inte bli bra på bilder men jag fastnade även här på några bilder. I bilden nedan ser Jenny med dotter J som är en av mina fina läsare, även hon bloggar 🙂

Det bjöd på bubbel, en Pata Negra Cava tror jag.

Apoteket Hjärtat Annika Svedberg berättade om “Lilla hjärtat” och deras produkter för barn, designade av barn. Det blev en hel del frågor om infektioner, löss och vad man kan ge och inte ge plus vilka produkter som kan vara bra att ha i reseapoteket vid resor med barn. Vi lärde oss att IBUMETIN ska man inte ge vid vattkoppor! 

TryggHansa Babybojen samarbetade med Camilla Thurell från Life in Mind och hade en mini-kurs om HRL för vuxna med baby och småbarn. 

Min partner in crime PåSmällen-Emma missade så klart inte detta och hon hade med en Sandra från vår mamma/gravidgrupp. 

Tappakilon-Petra kom med vännen Himmel och pannkaka -Annika & dotter

Tessochlex 

Goodiebags från TryggHansa och Apotekets Hjärta (bilderna här är mina)

Tack till Loppi, TryggHansa och Apotekets Hjärta för en lärorik kväll!

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Livsviktig Loppi Babykväll med TryggHansa och Apoteket Hjärta

  1. Meen så roliga event, varför hamnar aldrig jag på sådant (ett litet halvskämt) men alla i min omgivning vinner tävlingar, hittar till bra events, marknader mm, medan jag know nothing. Men man får glädjas åt andra 🙂

    Härliga bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge