Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Livet rullar på…

Lästid: 1 min

Tilda och jag är hemma igen och livet rullar på.

Är vi lika? Många säger det hehe

En dag vila innan bröllopsfest imorn som vi är bjudna till.

Jag ligger efter med massor plus flera blogginlägg som jag skulle vilja skriva och berätta om. Inte dör att jag måste skriva om pr-resan jag fick vara med på, för det måste inte jag. Det är mer för att dokumentera allt i bloggen för barnen som de kan titta tillbaka till.

Syskonkärlek… den första Tilda frågade efter eller letade upp var faktisk Penny! Inte pappa ?[[[

Och som vanligt… vad ska jag ha på sig imorn på bröllopsfesten?

Ingen aning. Barnen ska inte med. Jag tänkte att de skulle få följa med. Måns tyckte det var självklart de får vara hemma. Frågade Tilda och hon ville vara hemma… för att det var tråkigt sist (på fasters bröllop i Mora) och det var inte mycket för barn att göra… Penny? Jag hade velat se henne i hennes fina klänningar men hon vill bara gå runt i pyjamas så lika bra att de är med farmor och ha kul.

Tilda, den lilla kaptenen 🙂

Den lilla kaptenen… Tilda och Emelies lilla Filip fick besöka kaptenen på vägen hem på Stena Line Nautica. Jepp, det får man om man frågar Informationen eller någon av besättningen. Barnen älskade det och inte bara för få en bild. Dock låg kaptenen och vilade medan andra styrmän tog emot oss och pratade gärna om båtlivet. Vi vinkade till en som passade på att måla utsidan av båten och jättekul att de tig fram kaptenens kavajer till barnen hehe

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge