Tilda och jag är hemma igen och livet rullar på.

Är vi lika? Många säger det hehe

En dag vila innan bröllopsfest imorn som vi är bjudna till.

Jag ligger efter med massor plus flera blogginlägg som jag skulle vilja skriva och berätta om. Inte dör att jag måste skriva om pr-resan jag fick vara med på, för det måste inte jag. Det är mer för att dokumentera allt i bloggen för barnen som de kan titta tillbaka till.

Syskonkärlek… den första Tilda frågade efter eller letade upp var faktisk Penny! Inte pappa ?[[[

Och som vanligt… vad ska jag ha på sig imorn på bröllopsfesten?

Ingen aning. Barnen ska inte med. Jag tänkte att de skulle få följa med. Måns tyckte det var självklart de får vara hemma. Frågade Tilda och hon ville vara hemma… för att det var tråkigt sist (på fasters bröllop i Mora) och det var inte mycket för barn att göra… Penny? Jag hade velat se henne i hennes fina klänningar men hon vill bara gå runt i pyjamas så lika bra att de är med farmor och ha kul.

Tilda, den lilla kaptenen 🙂

Den lilla kaptenen… Tilda och Emelies lilla Filip fick besöka kaptenen på vägen hem på Stena Line Nautica. Jepp, det får man om man frågar Informationen eller någon av besättningen. Barnen älskade det och inte bara för få en bild. Dock låg kaptenen och vilade medan andra styrmän tog emot oss och pratade gärna om båtlivet. Vi vinkade till en som passade på att måla utsidan av båten och jättekul att de tig fram kaptenens kavajer till barnen hehe