Hejhopp! Då var det några dagar i tystnad igen. Det var inte att jag kände pressen att jag inte ska posta något glatt pga av vad som har hänt. Sorgligt med Stockholm i fredag, att det var på vår mark. I helgen hände även Oslo som drabbade också med bombhot i tunnelbanan och bombexplosion i en kyrka i Egypten där massor dog och över 100 skadade. Livet måste gå vidare… Jag kan inte visa mer empati i ord i bloggen och det saknas förstås ord för allt skit som händer i världen. 


Prim tog några steg själv igår igen yeay, tills jag sabbade det med att försöka filma henne då satte hon sig och kröp fram till kamera istället haha! 


Instagram och Followtrain-hypen har drabbat mig sedan onsdag. För er som inte förstår Instagram eller vet vad det är så är det lika bra. Jag har postat bilder där när jag inte alltid hinner skriva några rader här. MEN en giveaways är på gång på Instagram där jag får ihop med fler så bäst att hänga med ändå för det man har chans att vinna fina priser. 
Datorn har drabbat av malware så de irriterar mig genom att omredigerar mig till olika casinosajter! 


Barnen är förkylda i några dagar nu och fortfarande snuviga så vi hoppas du blir bättre imorn. Jag har inte haft tid till annat än torka snor och serva dem! Måns tog ledig imorn och torsdag så lite avlastning vore great!!!