Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Litar aldrig på manualen

Lästid: 1 min

Det här med baby- och barnprylar. Det står på förpackningen att det ska vara lätt att montera ihop typ “på bara några minuter”… Fan heller!


3-delad indiantält, det skulle bara ta “några minuter”. Tror inte jag höll på med den i säkert 1tim.


Å så den här jäkla babysitter som Tildas farfar har köpt till kusinen Berra. Det är inte många delar men man blir inte klok på den. Det var inte heller så konstigt att det blev skev för skenorna var olika långa från början. Fan för de som skriver instruktionerna och ritar bilderna! Jag var tvungen att googla efter bättre bilder för att kunna se å luska ut hur Allting skulle sitta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge