Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lista på årets JULKALENDRAR 2014!

Lästid: 2 min

God morgon!

Jag vet att jag har nämt detta tidigare men jag gör ett inlägg också. Lättare för mig och er.

Vill bara tipsa er att jag har gjort en skitbra lista där jag har samlat ÅRETS JULKALENDRAR 2014 till er! Det är också för att jag själv skulle hitta till tävlingarna hehe… jättebra ju! Listan bara växte å växte och jag ska tävla om jag hinner! Så många bra i år och mååååånga fina vinster. Många av de har produkter för barn och mammor/kvinnor. Det behövs!

Lycka till allihopa!

 

Här kommer listan… klicka på bilderna (om det finns) för att komma direkt till den tävling du vill vinna!

(Obs! listan finns också i den högra kolumnen som ni lätt kan hitta om ni kör från pc, i Iphone/Ipad hamnar denna widget längs ner men ni hittar nog 🙂

 

På Smällen Tääääävla! Första luckan har ett värde av ca 1500 kr!!! Och totalt värdet på hela Julkalendern är hon uppe mot 16000 kr! Helt sjukt! ***Du behöver bara tipsa EN gång så är du med och tävla om ALLA 24 luckor! MEN du får kika in och svara på en utslagsfråga och kommentera varje dag om du vill vinna. Läs mer här för hur du gör, även du inte har en blogg!***

image

 

Beloved Family

Lucka 1: Skip*Hop Duo Signature

image

RebeckasFamilj & Jennie

Lucka 1: Sophie Giraff bitring från Ekokul

lucka-nr-1-720x720

 

 

Life of Rosengren

Lucka nr 1: Lilla-Kanin från Miniroom.se

Klicka på bilden för att komma direkt till LUCKA 1

 

RosaBubbla

Lucka 1

 

Drömmen om 11 barn har både ADVENT- och JULKALENDER med flera vinster under advent med andra ord.

Life of Johanna

Matstugan

Russinsmamma

Liniz Reseexperten 🙂 har även Julkalender i år!

Deers.se Adventkalender

Dianas Drömmar Adventkalender

Baka med Frida

Linnea Granström

Lilla Malin

Linda Blom

Princessemma

Domkallarmighannes

Karolinas Kaos

Fitness by Isabelle

Nina Kaufmann

Tränings Glädje Ett annorlunda Julkalender med 24 träningspass 🙂

Julkalendrar.se En fet sida med jättemånga tävlingar och julkalendrar! Det är bara sätta igång och tävla!

 

Uppdatering 1 dec:

Här har jag en tjej som också jobbat med att listas alla Jul-tävlingar, kolla in om du är sugen på fler tävling!

http://www.adaras.se/julkalendrar-2014-har-listas-alla-med-tavlingar/

Print Friendly, PDF & Email

12 kommentarer om “Lista på årets JULKALENDRAR 2014!

 1. Tack för länken. Finns dock på deers.se och inte på Loppi fr.o.m 1 dec 🙂 kram

 2. Heej! Vill bara förtydliga att man måste gå in i varje lucka och kommentera och svara på dom två frågorna också för att vara med och tävla, men man behöver inte gilla, dela etc. När man har tipsat om min julkalender så är det enda man behöver göra att kommentera på varje lucka. 🙂

  1. Bra där! Fixat å uppdaterat infon. Ni som har en Julkalender och vill att jag skriva in något extra info så skicka texten till mig så lägger jag till eller ändra om det är otydligt.

 3. Tror minsann du har missat mina fina adventstävlingar 😉

 4. Tack för länken, vad glad jag blir! Just idag har jag en tävling på gång på bloggen faktiskt, så kika in där vettja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge