Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lindex VIP-kväll

Lästid: 1 min

Nu åker Tilda & jag hem från stan. Vi var på Lindex som hade en vip-kväll och man fick 50% rabatt på byxor och ytterligare 20% på damkläder. Tilda ville gärna följa med så det blev en mamma-dotter-shoppingkväll 🙂 Johanna hänga på då hon behövde nya byxor och hon shoppade loss medan Tilda köpte My Little Pony trosor som hon hade kollat på igår men fick inte köpa då. 

Skulle köpa regnhatt och regnvantar också men jag kom på att jag har rabattkod från Libero! Just ni får man 100kr rabatt på Lindex och rabattkoden finns på nya Libero Touch. Kolla vetja! 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Lindex VIP-kväll

 1. Tilda är så himla söt❤️ Tack för att du tog med mig jag behövde de där byxorna ??

  Ha en super grym dag

 2. Åh älskar din nya header S! Inte fel med VIP-event och lite rabatt!
  Svar: Hihi eller hur, dom är för härliga ihop!!

 3. Söta,söta T!!!
  Svar: Men jaaa skall verkligen bli amazing! Gissa om att jag skall vlogga järnet! Behöver få öva mig på att klippa ihop o redigera så det blir perfa!Blev så härligt spontant bokat med, me like!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge