Lily’s Burger Nytorget

Lästid: 2 min

Igår hamnade vi på Lily’s Burger. Jag vet…burger, burger, burger haha! Det finns ju en hel del burger ställen i Stockholm. Alla ska sälja burger och om inte det så är det tex mex/taco. 

Lily’s Burger är Joel Kinnermans och Mahmut Sukvaci ställe (de i Snabba Cash). Restaurangen är i 50-tals pastell American diner stuk. Det är snabbmat med självservice. Man beställer vid luckan men de kommer ut med maten till bordet efter att de har ropat ut ens nummer. Förutom hamburgare finns det milkshakes och chicken nuggets. 

  
Jag beställde Den Onde burger med pepperjack ost, pimiento de padron, sriracha-majo och tomat utan något till. Bara hamburgaren för 114kr som smakade ingenting! Brödet var luftigt och svampigt…konstigt bröd. Köttet var typ kokt. Srirachamajo var smaklös. Det fanns ketchup, senap, het chilisås på bordet. Jag gjorde slut på den heta chilisåsen. Servicen var soso. Det kom en servitris och frågade i förbifart “allt väl eller?”… Är vi kompisar eller? Sedan skulle hon plocka skräp på vårt bord när vi fortfarande åt. Hon kunde inte vänta alltså. 

Visst, fastfood deluxe men McDonalds personal är trevligare och har godare hamburgare. 

  
Lily’s Burger finns även på Hornsberg Strand. Den kanske har bättre mat och allt MEN den här på Nytorget var kass. Toaletten var i alla fall kul med inglasad smurfland i golvet. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge