Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lily’s Burger Nytorget

Lästid: 1 min

Igår hamnade vi på Lily’s Burger. Jag vet…burger, burger, burger haha! Det finns ju en hel del burger ställen i Stockholm. Alla ska sälja burger och om inte det så är det tex mex/taco. 

Lily’s Burger är Joel Kinnermans och Mahmut Sukvaci ställe (de i Snabba Cash). Restaurangen är i 50-tals pastell American diner stuk. Det är snabbmat med självservice. Man beställer vid luckan men de kommer ut med maten till bordet efter att de har ropat ut ens nummer. Förutom hamburgare finns det milkshakes och chicken nuggets. 

  
Jag beställde Den Onde burger med pepperjack ost, pimiento de padron, sriracha-majo och tomat utan något till. Bara hamburgaren för 114kr som smakade ingenting! Brödet var luftigt och svampigt…konstigt bröd. Köttet var typ kokt. Srirachamajo var smaklös. Det fanns ketchup, senap, het chilisås på bordet. Jag gjorde slut på den heta chilisåsen. Servicen var soso. Det kom en servitris och frågade i förbifart “allt väl eller?”… Är vi kompisar eller? Sedan skulle hon plocka skräp på vårt bord när vi fortfarande åt. Hon kunde inte vänta alltså. 

Visst, fastfood deluxe men McDonalds personal är trevligare och har godare hamburgare. 

  
Lily’s Burger finns även på Hornsberg Strand. Den kanske har bättre mat och allt MEN den här på Nytorget var kass. Toaletten var i alla fall kul med inglasad smurfland i golvet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge