Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lill-lördag afterwork på Salsa & Salsa

Lästid: 1 min

Somnade med barnen nästan direkt när jag kom hem från afterwork med Emma igår. Vi var på Salsa & Salsa som var gamla Moon Thai Kitchen. Jag har tänkt gå dit flera gånger och kolla in då jag har sett på bilderna att de har behållit båsarna. På Moon Thai var det bamboohytter men nu på Salsa & Salsa är det typ caravan-vagnar och färgglada dekorationer. 

Vi tog in lite tacos med kött i Negra Modelo (mörkt öl) och med friterad fisk, sötpotatis och tortillachips med chipotlemayo. Lagom med några Corona till. Jag ville prova chili öl men de hade såklart slut och ingen leverans på ett tag. 
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge