Let’s Talk (Sponsrad video)

Lästid: 2 min

Let’s Talk är en ny app. Det är ett initiativ från Läkerol, som har ju sin slogan “Makes people talk”. Så varför inte Let’s Talk?

Appen ska sammanför personer som kan bra svenska med de som behöver öva lite mer på språket. Med hjälp av appen kan t ex en nyanländ börja träna på svenska direkt i vardagen. Samtidigt kan svenskar på ett helt nytt och lättillgängligt sätt personligen bidra till ökad integration. 

I videon får du se (och lära känna på djupet) artisterna Jason “Timbuktu” Diakité och Ramy Essam träffas genom appen Let´s Talk från Läkerol. Det finns flera video men denna var gripande och berörde mig. Riktigt fint gjort! 

Visst att detta inlägg är sponsrat men vet du vad! Jag tycker att Let’s Talk har ett bra syfte. 

Innan jag bestämde mig att blogga om detta tittade jag noga på vad det handlade om. Sedan hände det något. Jag laddade hem Let’s Talk omedelbums! 

Jag var nyfiken och det var lätt att förstå appen. Appen skulle matcha mig med någon “nybörjare” i svenska och jag valde mig själv som “erfaren” men jag fyllde även i att jag kunde engelska och thai. Appen matchade mig också utifrån mina intressen. Jag körde min Facebooksprofil och fyllde i så mycket jag ville. Sedan steg spänningen när jag var klar för att köra. Jag undrade VEM skulle dyka upp i rutan och skulle vilja snacka med mig! Det visade sig att mina matchningar, de som dök upp var inte riktiga med i leken, blyga. Min profilbild kanske skrämde dem haha! Jag valde endast samma kön och en vågade skriva ett “hej” men inget mer. Jag får prova igen en dag när jag har mer tid att köra videosamtal. Läskigt och pirrigt bara att tänka på det 🙂

Let’s Talk är för de nyfikna som vågar prata med främlingar tror jag. Det är ju hela poängen, att träna eller lära sig ett språk genom att träffas… i appen. 

/Sponsrat inlägg i samarbete med Let’s Talk från Läkerol

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge