Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Let’s Talk (Sponsrad video)

Lästid: 2 min

Let’s Talk är en ny app. Det är ett initiativ från Läkerol, som har ju sin slogan “Makes people talk”. Så varför inte Let’s Talk?

Appen ska sammanför personer som kan bra svenska med de som behöver öva lite mer på språket. Med hjälp av appen kan t ex en nyanländ börja träna på svenska direkt i vardagen. Samtidigt kan svenskar på ett helt nytt och lättillgängligt sätt personligen bidra till ökad integration. 

I videon får du se (och lära känna på djupet) artisterna Jason “Timbuktu” Diakité och Ramy Essam träffas genom appen Let´s Talk från Läkerol. Det finns flera video men denna var gripande och berörde mig. Riktigt fint gjort! 

Visst att detta inlägg är sponsrat men vet du vad! Jag tycker att Let’s Talk har ett bra syfte. 

Innan jag bestämde mig att blogga om detta tittade jag noga på vad det handlade om. Sedan hände det något. Jag laddade hem Let’s Talk omedelbums! 

Jag var nyfiken och det var lätt att förstå appen. Appen skulle matcha mig med någon “nybörjare” i svenska och jag valde mig själv som “erfaren” men jag fyllde även i att jag kunde engelska och thai. Appen matchade mig också utifrån mina intressen. Jag körde min Facebooksprofil och fyllde i så mycket jag ville. Sedan steg spänningen när jag var klar för att köra. Jag undrade VEM skulle dyka upp i rutan och skulle vilja snacka med mig! Det visade sig att mina matchningar, de som dök upp var inte riktiga med i leken, blyga. Min profilbild kanske skrämde dem haha! Jag valde endast samma kön och en vågade skriva ett “hej” men inget mer. Jag får prova igen en dag när jag har mer tid att köra videosamtal. Läskigt och pirrigt bara att tänka på det 🙂

Let’s Talk är för de nyfikna som vågar prata med främlingar tror jag. Det är ju hela poängen, att träna eller lära sig ett språk genom att träffas… i appen. 

/Sponsrat inlägg i samarbete med Let’s Talk från Läkerol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge