Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Leksak-badkar?

Lästid: 1 min

Stackars min lilla flicka….hon älskar att bada och nu har vi inget badkar. Hon hade rotat fram badringen som hon hade när vi var i Thailand och haft med den till Emma & Lucas, sedan höll hon på med den hela dan men ingen hade blåst upp den. Hon kallade den för “leksak-badkar” på kvällen och vi fattade inte vad hon menade, så jag sa att nu vi har ingen badkar men en dusch. Hon tjatade och tjatade med “vill ha Tildas blå leksak-badkar”. Sedan hämtade Måns badringen och Bamse armringar. Från att vara jätteledsen så sken hon upp som ingenting hade hänt. Hon hjälpte mig pumpa upp dem men det slutade med att mina lungor fick jobba, då det gick snabbare. Och sen höll hon på med den länge, satte i den, hade den som hatt på huvudet, bar runt den… Och så kom det…”Tilda vill åka och bada”… Jag sa att det var mörkt nu. Hon svarade “det är mörkt ute nu, alla barn sover, bada sen”… Hon vet ju. 

Hon saknar sin badkar som hon brukar få bada i varje kväll… 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge