Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Leka hela dan

Lästid: 1 min

Både Tilda och jag är fortfarande snoriga. Kan inte förstår hur mycket snor man kan ha! Jag har gått från 3 dagars sega tjocka slemhosta till en “normal” förkylning med rinnsnuva och ni tillbaka till sega tjocka snor igen. Hostan är lite bättre vilket är hra för imorn blir det en runda på stan för jag måste plocka upp produkter från tre olika sponsorer! 

  
Idag vill Tilda bara leka. Hon är jättemammig nu och hela tiden mamma-mamma, mamma gör, mamma inte vila, mamma leka med Tilda… 

Vi har målat med kritor. Sedan kom jag på att jag hade köpt akrylförger och penslar på Ikea så det blev premiär måla-akryl-med-mamma. Hon ville aldrig sluta leka och det blev play-doh, sand och pluppar. Nu står hon i duschen och bråkar med leksakerna 🙂 Hoppas att hon slockar innan kl.20 idag! 

  
  
Tilda tyckte det var kul att måla över min “tårta” och göra handavtryck, båda bilder med händerna är Tildas.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge