Både Tilda och jag är fortfarande snoriga. Kan inte förstår hur mycket snor man kan ha! Jag har gått från 3 dagars sega tjocka slemhosta till en “normal” förkylning med rinnsnuva och ni tillbaka till sega tjocka snor igen. Hostan är lite bättre vilket är hra för imorn blir det en runda på stan för jag måste plocka upp produkter från tre olika sponsorer! 

  
Idag vill Tilda bara leka. Hon är jättemammig nu och hela tiden mamma-mamma, mamma gör, mamma inte vila, mamma leka med Tilda… 

Vi har målat med kritor. Sedan kom jag på att jag hade köpt akrylförger och penslar på Ikea så det blev premiär måla-akryl-med-mamma. Hon ville aldrig sluta leka och det blev play-doh, sand och pluppar. Nu står hon i duschen och bråkar med leksakerna 🙂 Hoppas att hon slockar innan kl.20 idag! 

  
  
Tilda tyckte det var kul att måla över min “tårta” och göra handavtryck, båda bilder med händerna är Tildas.