Leka frisör

Lästid: 2 min

Ej sponsrat inlägg!

Här hemma har jag fått leka frisör i typ 10 år så länge Måns och jag har varit ihop…ja faktiskt nu i slutet av oktober..10 år! 🙂 Hemma hos mina föräldrar har jag fått klippa pappa några gånger också.

Nu har vi “investerat” en hårtrimmer maskin. Jag fick ju två locktång i julklapp, ett av Måns och ett av svärmor men jag returnerade båda och fick tillbaka som presentkort. Nu har vi köpt denna Philips Clipper 9000 istället. Då den kostade typ 1000kr så får vi använda den minst 10 gånger för att det ska vara värt hahaha!

Jag brukar klippa Måns med sax. Han gillar inte maskin och det klart att han går ibland till en frisör och alla gånger så vill frisörer använda hårklippare och han måste säga till att han vill helst inte!

Så sist när Måns besökte en frisörsalong så uttryckte han efteråt “drt var nästan ingen skillnad när du klipper eller frisören gör det”. Bra betyg eller? Kan va andra håller också hahaha!

Denna här gången är det andra gången vi använder maskinen OCH Måns ville prova klippa sig själv. Jag fick köra där bak och trimma till med saxen. Det ser väl inte så tokigt ut? 🙂

Jag klipper mig själv och Tilda också.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge