Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lek & Bus

Lästid: 2 min

Jag halvsov i sängen å fick för mig att gå upp å nu sitter jag här när alla sover. Tilda slocknade redan kl.20. Det var rekord på länge! Vi var på Lek & Buslandet idag och träffade 2 andra mammor och barn. Tilda hade så kul men ville leka trots att hon blev sömnig där. Hon lade sig flera gånger i bollhavet. Vi fick nu betala 120kr och jag tycker att det är skitmycket för 3tim besök, personalen var inte heller så glada. Tilda är ju små och kan inte leka med allting, bara i bollhav, studsa lite, banka lite osv. Man kan tycka att på vardagar kan de väl ge halva priset! Jag försökte plåta lite med det var inte lätt att ta bilder på barn i rörelser. Det gick ju bra med Tilda innan men det var så många barn så vill jag inte heller ta bilder på andras barn som jag inte känner. Deras föräldrar blir kanske arga.

Det var också kul att jag började prata med en mamma (A), vadå ragga nya vänner. Jo, jag kan verka reserverad och uttråkad men jag brukar vara den som börjar prata först. I alla fall, det visade sig att A och familjen bor i samma länga som vi, på 4an å vi på 8an! Vi var dessutom lika gamla, född i november och skorpion…daah! A tyckte inte att jag såg ut som 25 (+10) haha! Inte hon heller måste jag säga. A var från Chile och har en jättesöt liten dotter på 8mån. Hon påminde mycket om Tilda när hon var så liten, när hon fortfarande hade sin babyhull. Tilda försökte pussa på henne och kallade henne “babi, babi”. Jättekul.

Förutom att vara på Buslandet så hade vi bokat tvätid 8 -20! Så jag hann tvätta och hänga å igen när vi kom hem. Å så ville Måns klippa sig så fram med saxen. Den här gången gick det fort. Det tog bara 30 min att trimma å tunna ut. Vissa dagar funkar att klippa å andra dagar blir jag aldrig nöjd så han får oftast sitta tills jag är färdig. Här kommer lite bilder som var ok 🙂

IMG_0250 IMG_0249

Så många tänder och alla 4 krontänder är på g!

IMG_0244

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge