Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Laverbread oatcakes

Lästid: 1 min

Något som jag gillade direkt när jag bodde och jobbade i sydvästra Wales var LAVERBREAD OATCAKE som vi på hotellet serverade gästerna till frukost. Det var typ deras specialitet där i Pembrokeshire. Det var inget som kockarna gjorde själva men jag har provat göra dem. Det låter kanske konstigt..men om man gillar alg och sjögräs å är vegeterian så ska man definitiv prova!

 

Vill du testa?

2 del wakame + 1 del havregryn

rapsolja till stekning

Du behöver alltså bara havregryn och wakame alger. Jag hade i alla fall torkade wakame som fick svälla i vatten. Blandade ihop och formade till platta kakor, stekte i olja i medelvärme. Klart.

Vill man ha de lite slätare så kör lite i matberedare först. Kakorna blir lite elastiska efter stekningen. Frys in de föreR eller efter stekningen om du vill göra många. Ät som de är som snacks eller till frukost.

 

Laver oatcakes

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge