Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lätt att identifiera Förstagångsföräldrar

Lästid: 2 min

Det är lätt att identifiera förstagångsföräldrar. Det är kul att se de och jag kan inte låta bli att tänkte tillbaka till när vi själva var det. Nu är vi rutinerade, i alla fall JAG när det kommer till att handla, packa barnvagnen “rätt” och hur man ska köra upp och nerför bussar och spårvagnar höhö. 

I eftermiddag hämtade vi Tilda på förskolan och Baby Prim fick följa med i bärsjal för Tilda brukar vilja somna i vagnen. Vi passade på att handla som vanligt på Willys och jag maxade barnvagnskorgen med saker plus tre stora blöjpaket som jag hängde på krok-ringar på handtaget. 

Det var ett ungt par med en nyfödd baby som var bakom oss vid kassan. Pappan hade bebisen i ena famnen hela shoppingturen och packade upp grejer på rullbandet med en hand. Mamman var ganska uppiffad (som jag då haha) men haltade lite då hon hade skadat benen och hade kryckor. De hade en sprillande ny Bugaboo barnvagn.

När vi packade klart vår barnvagn så hörde jag pappan säga lite sur (fortfarande med bebisen i ena famnen…”det går ju inte, korgen under vagnen är för liten” (han hade lagt dit typ 3 saker… och mamman ropade “vi får nog lämna tillbaka lite grejer…”. 

Och de tittade på oss… med Tilda sovande gott i vagnen, korgen full med grejer, blöjor och påsar hängande på krokarna på handtaget. Jag, med vår nyfödda i bärsjalen…inga problem här. Ändå var det jag som packade vagnen för Måns bara slängde ner grejerna och oftast blir det “det får inte plats”. Jodå efter lite omorganisering t ex att blöjpaketet skall hängas och inte ligga i korgen under vagnen. Jepp. 

Och jag tänkte… Varför tänkte de inte på att lägga grejerna i liggkorgen om de kanske inte hade så långt att gå hem eller till bilen? Jag brukar inte kunna hålla truten men nää… De fick hantera och komma på själva hur. De ville förmodligen inte smutsa ner deras Bugaboo Buffalo som kostade över 12000 kr och hellre halta hem med halva köpet hehe

Tänk att man också var själv osäker och inte varma i kläderna med att köra vagnen, packa “rätt” och man gjorde väl alla “miss”. Nu med två barn…från att man var jättebekymrad till “äsch”… det löser sig eller lite skit gör väl inget… haha. Men jag led med paret. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge