Lätt att hitta i bloggen!

Lästid: 1 min

Nu mina vänner, så som jag har pysslat och omorganiserat i bloggen! Det är fortfarande en hel del kvar med att försöka kategorisera alla inläggen så att det blir lätt för alla och även mig att hitta eller söka.

Min blogg har ju i början fokus på Tilda och familjelivet, våra resor då bloggen startades. Nu är det proppat med MAT, MAT OCH MAT! Jag skriver inte alltid recept men försöker ta bilder som visar steg för steg hur jag har gjort. Finns det inte recept som du vill ha så är det bara fråga, så ska jag försöka skriva det eller laga till den maträtten i frågan. Blir recepten inte bra eller maten inte god, inte som jag tänkt mig…då lägger jag inte upp dem men kommer finnas i en egen kategori som förmodligen får heta “det sket sig” eller “misslyckade maträtter”. Allting blir ju inte bra, alla kan misslyckas.

Vill ni se en översikt på alla kategorier så är det “dropdown” meny. Annars har jag även lagt upp Mat & recept i en egen meny plus Event & Samarbeten om någon skulle vara intresserad av att veta vad jag har gjort hittills.

(null)

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge