Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lätt att hitta i bloggen!

Lästid: 1 min

Nu mina vänner, så som jag har pysslat och omorganiserat i bloggen! Det är fortfarande en hel del kvar med att försöka kategorisera alla inläggen så att det blir lätt för alla och även mig att hitta eller söka.

Min blogg har ju i början fokus på Tilda och familjelivet, våra resor då bloggen startades. Nu är det proppat med MAT, MAT OCH MAT! Jag skriver inte alltid recept men försöker ta bilder som visar steg för steg hur jag har gjort. Finns det inte recept som du vill ha så är det bara fråga, så ska jag försöka skriva det eller laga till den maträtten i frågan. Blir recepten inte bra eller maten inte god, inte som jag tänkt mig…då lägger jag inte upp dem men kommer finnas i en egen kategori som förmodligen får heta “det sket sig” eller “misslyckade maträtter”. Allting blir ju inte bra, alla kan misslyckas.

Vill ni se en översikt på alla kategorier så är det “dropdown” meny. Annars har jag även lagt upp Mat & recept i en egen meny plus Event & Samarbeten om någon skulle vara intresserad av att veta vad jag har gjort hittills.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge