Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lata dagar & fisksoppa 

Lästid: 1 min

Efter 1,5 vecka borta så verkar alla här lite off, i alla fall Tilda som bara vill vara i sin pyjamas hela dan. Måns satte igång surdeg och sen bakade baguetter och kikade fond på räkskalen vi hade i frysen. Sedan handlade jag med Prim och Tilda var på lekplatsen med Måns. Det blev fisksoppa till middag bestämde Måns och jag köpte färska Kummel och lax på fiskbutiken. Hemmagjorda aioli på det. 


Det blev dagens lunch me 🙂

Nu är det bara lite trist utan sol och risk för regn men det är ju fredag så nåt festligt borde vi kunna hitta på…

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Lata dagar & fisksoppa 

  1. Oj, vad gott det där såg ut! Min sambo äter inte fisk eller skaldjur så jag får ofta laga till mig själv istället, dock har jag aldrig gjort fisksoppa nån gång. Får testas.

    1. Jaaa prova! Kör kummel eller torsk och tomatsoppbas med apelsiner och örter ?? aioli till ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge