Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Larv i örat???

Lästid: 2 min

Tilda och jag var ute tidig idag för vi hade BVC-besök på Backa Läkarhus kl.9 och barnläkaren skulle också ta en titt på Tilda. Hon var lite sent så vi vägde och tog alla mått på Tilda. Hon vägde strax under 10 kg och 75 cm lång, huvudomfång 45,5 cm. När barnläkaren kom så sa hon att allting så bra ut vad gällde Tilda vikt och längd. Hon har alltid legat under den normala kurvan men det hade ingen betydelse. Barnläkaren tittade i Tildas öron och när hon kikade in i det vänstra örat utbrast hon “det är nåt i öronen men jag kan inte säga vad det är!”. Hon skulle titta närmare och oj va jag fick hålla i Tilda hårt i armar och pannan å hon slet sig loss. Sedan fick bvc-sjuksköterskan titta också… De sa att det var stort och det kan vara en LARV! Barnläkaren hämtade en liten pincett som skulle in i örat. Hej å hå så fick jag hålla i Tilda igen, extra hårt och tajt på överkroppen å hon sparkades med benen så jag fick använda mina ben också och höll fadt Tilda mellan mina ben. Tilda skrek och kämpade emot och efter en stund lyckades barnläkaren få ut en rätt så stor brunklump. Det såg ut som en larv då den var böjd men det visade sig vara öronvax som var ganska hård. Inte en larv som tur var. Å inte nog med det så fick Tilda 2 vacciner som de stack i båda låren samtidig. Stackars Tilda. En minut senaren var allting glömt. Men attans vad hon kämpade emot och viftade pekfingret å sa nejnejnej åt oss var priceless. Tyvärr ingen bild på klumpen för barnläkaren slängde den fort.

Allt annat var bra. Barnläkaren frågade om Tilda kan pincett-greppet, klappa och vinka. Hon kan vicka på höftena, peka och säga titta, säga vovve, gör släng pussar, smacka på fingrarna och ja..hon kan ge mig onda ögat.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge