Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lära sig själv att simma

Lästid: 1 min

Simkunskapen är viktig för barn och vuxna. Våra barn har aldrig gått på babysim. Tilda gick på Plask och lek när hon var 4 år med Måns men det var inte så kul under den kalla vintern och det var även kallt i badhuset.

Nu under denna fantastiska sommarhettan och soliga dagar lockas alla av att hänga på stranden och hoppa i sjön eller havet. Det är bra läge att träna barnen på att simma. Tilda är som en fisk i vattnet, Penny lika så och hon har lärt sig massor henom att härma Tilda. De lär varandra och det blir oftast hundsim men en bra början. De kan inte riktig flyta eller flyta på rygg utan ärmpuffarna. I Kuba upptäckte Penny själv med att flyta på rygg så tekniken fattade hon ju.

Vattnet i Tylösand har varit uppe på 24 grader, det är fortfarande lite kallt tycker jag haha men jag har badat med barnen när det var ännu lägre tror det eller ej! Barnen har absolut inga problem att hoppa i oavsett hur kallt vattnet är. Penny kan däremot tala om att hon fryser när hon kommer upp ur vattnet…genom att säga just “fryser…duk…nu”.

Vi kör lite lättsamma lek och plask och det är alltid härligt att se hur orädda de två är i vattnet och Penny vågar doppade huvudet medan Tilda gillar att vara under vattnet.

Kan ditt/dina barn simma? Har ditt barn gått på t ex babysim, sommarsimskola etc.?

Kolla filmen på Instagram så förstår du.., sicken fiskar och de är födda i fisken tecken haha!

https://instagram.com/p/Blxa8IlnFT5/

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge