Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Långkokt, gunga och n-bollar

Lästid: 1 min

Idag kör vi långkok på lammlägg i rödvin… (vi å vi… det är bara Måns som lagar mat idag vill jag erkänna). Måns älskar att långkoka kött eller allt med kött som får ta tiiiid som t ex ribs, pulled pork och lammlägg… Antar att det är lite manligt att laga rustik mat?

image4.jpg

Måns hann även göra chokladbollar som jag inte vill kalla för negerbollar! Men det heter så sa han å sa n-bollar gång på gång….  Bara för att provocera mig men nu får ni andra i te ta illa upp. Jag har en grottmänniska till samb.. Men en med mycket humor… Nåt som jag VERKLIGEN inte har.. Ibland.

image

Vi tog en promenad bort mot Lindholmen och jag måste säga att det var många pappor som var ute å körde barnvagn. Vi möte på en pappa och dotter som var på samma babyrytmik som Tilda. Så vi hängde med de till en lekplats på Lindholmen. Där fick Tilda gunga pelikanen själv och provade på ruschkanan för första gången och hon fattade direkt hur hon skulle göra med pelikanen.

image

image8.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge