Idag kör vi långkok på lammlägg i rödvin… (vi å vi… det är bara Måns som lagar mat idag vill jag erkänna). Måns älskar att långkoka kött eller allt med kött som får ta tiiiid som t ex ribs, pulled pork och lammlägg… Antar att det är lite manligt att laga rustik mat?

image4.jpg

Måns hann även göra chokladbollar som jag inte vill kalla för negerbollar! Men det heter så sa han å sa n-bollar gång på gång….  Bara för att provocera mig men nu får ni andra i te ta illa upp. Jag har en grottmänniska till samb.. Men en med mycket humor… Nåt som jag VERKLIGEN inte har.. Ibland.

image

Vi tog en promenad bort mot Lindholmen och jag måste säga att det var många pappor som var ute å körde barnvagn. Vi möte på en pappa och dotter som var på samma babyrytmik som Tilda. Så vi hängde med de till en lekplats på Lindholmen. Där fick Tilda gunga pelikanen själv och provade på ruschkanan för första gången och hon fattade direkt hur hon skulle göra med pelikanen.

image

image8.jpg