Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Läggdags mitt i Tapas

Lästid: 1 min

Kylrensning idag och jag bestämde att vi skulle äta tapas. Mitt i maten så blev Tilda bråkig och ville köra med oss. Hon ville ha det ena och det andra men vi har satt ner foten och hon fick inte som hon ville. Då blev det bråk. Måns hann äta lite och Tilda ville gå lägga sig. Klockan var strax innan 19 så det är typ Julafton för oss om hon skulle somna så här tidig. Men hon sover inte än såklart. 

Det är aldrig matro när man har småbarn…får äta i skift höhö

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Läggdags mitt i Tapas

  1. Ett tips för att få matro är att vara väldigt tydlig vid matstunderna, vid matbordet sitter man stilla och äter, punkt slut. Vill man inte få man gå ifrån bordet och göra något annat.

    1. Det var det hon gjorde också, annat än att äta. Hon blev bråkig för att hon inte fick bubbelvatten och vanligt vatten. Så hon fick gå lägga sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge