Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Laga sushi med Tilda

Lästid: 1 min

Jag har varit sugen på sushi i säkert 2 veckor. I stället för att köpa en 12 bitars sushi för vadå… 98kr? Vi handlade vad vi saknade hemma och det kostade ju myyyycket mer MEN 100 gånger godare. Vi köpte en fin bit Salma Lax också.

Tilda vill nu alltid vara med i köket och hon har fått sitta på köksbänken. Hon vill hela tiden komma upp å se när vi pysslar med maten. Hon har senare fått stå på en stol så det har blivit att hon drar fram stolen själv och vill klättra upp å kolla vad vi gör. Får hon inte vara med så försöker hon putta bort mig från mina sysslor!

Kan säga att kvällsmaten nuförtiden är välkryddade för Tilda ska smaka eller ta en tugga av allting…

Det blev i alla fall free-style sushi från grunden. Köpte rödbetsgroddar för de är rätt festlig att dekorera maten med. Det är trots allt Halloween så det blev “hairy sushi” pga de röd-rosa groddarna hehe

Måns bjöd på Margarita och gjorde äppelpaj till efterrätt 🙂
IMG_4861.JPGIMG_4862.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge