Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kvällsnöje

Lästid: 1 min

Nja…

Två kvällar har gått åt att bygga en garderob och en säng plus att underhålla en 2,5 åring och få bort henne från “byggplatsen”. Hon var väldig fastbesluten och mycket tjatig av sig med “jag vill också vara me, jag vill också bygga…”. Hela dan har hon tjatat “kooom mamma, måste bygga Tildas säääng!”. Och 4-5 tim senare per kväll var vi klara.

Måns fixade det stora hela och jag tog inredningen inuti så som jag vill ha det typ. Jag satte ihop förvaringslådorna till sängen och kantstödet. Snackar om ryggknäckare och kramp i benen. Det tog sin tid också att skruva alla små delarna. Vi har två madrasser då sängengår att dra ut och blir 160 cm dubbelsäng men jag lägger den andra madrassen mot väggen så att Tilda inte slår sig.


Nu ska vi få ordning på skafferiet och walk-in closet… och resten som gardiner, taklampor osv. Lilla fröken bossy här vill även ha ett mini-kök. Ska bli skönt att hon kan hålla sig i sitt rum och leka…kan hoppas i alla fall.

Nu gonatt gott folk!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Kvällsnöje

  1. Hej – vilken fin blogg du har. Jag är journalist ocg skriver för magasinet Vi Föräldrar och söker gravidpar till ett reportage om att berätta hur relationen kan förändras under en graviditet. Mejla gärna caroline@mixmedia.se så kan jag berätta mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge