Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kvalitet tid med gamla och nya vänner

Lästid: 2 min

Det verkar som vänner i Västkusten och söderut har haft regnfest! Är hösten här? 30 grader i onsdags och torsdag ju men idag fick man packa med tröjor för barnen frös… 22 grader liksom.

Vad har vi hittat på i Stockholm? Inte alls så mycket mer än att vi hängde med vänner och ätit på nya ställen.

Vi har spenderat torsdag och fredag med min vän Linda med familj som hälsade på hos i Göteborg i början av juli.

I torsdag åkte vi ut till Ekerö och kollade in deras nyköpta hus med Agnetha Fältskog i ABBA som granne i närheten… många hästar har hon.

De bor på Helgö och där kollade vi en liten strand… eller badplats som Måns vill gärna kalla. Litet ställde med sand och liten stenklippa tillräcklig för att hoppa i vattnet med huvudet före.

Det arroganta svinet!

Fredag åkte vi ut till Jordbro med bil, till Det arroganta svinet mitt i ett industriområde. Det är bara BBQ krubb och liknade koncept till Holy Smoke i Höganäs men inte lika stort som en hel gård mitt ute i skogen.

Kan inte säga om maten var bättre här än på Holy Smoke med gott var det och mer tillbehör medan Holy Smok kör mer av olika såser. Deras Creamed Corn var wow! Den vill jag testa att återskapa!

Här mötte vi upp Linda med familj och hennes kusins familj. Superkul för jag, Linda och kusinen Sang har pluggat på samma institution vid Lunds universitet. Så efter lunchen bjöd Sang med oss hem och det var ändå på vägen hem till oss så varför inte. Det blev en hel dag “känn dig som hemma hos en asiat-style” och dagisverksamhet med 6 barn. Vi åt också middag ihop och Sangs fru lagade lasagne och en pasta utan mjölkprodukter till barnen de deras barn är allergiker. Penny åt TRE portioner med pasta och köttfärs, mer än vad hon brukar!

Så det var en recap från torsdag och fredag 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Kvalitet tid med gamla och nya vänner

  1. Men wow så härligt, coolt med trevåningshus asså! Inte jättevanligt väl?
    Svar: Ja håller helt med dig, jäkligt grym video! Ja vi har filmat en del och det skall nu sättas ihop också, vi jobbar på det 🙂 Vi har haft det helt fantastiskt, har lite att blogga om och ta igen nu, med råge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge