Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kundkväll med KökEtcetera

Lästid: 1 min

via Instagram http://ift.tt/1zRWckg

Ikväll bjöd Köketcetera på lite glühwein på kundkväll med Fredrik bartendern från Upper House! Tyckte att jag kände igen Fredrik och hälsade på honom. Det från Briska Pressrelease under Way Out West och han gjorde många goda ciderdrinkar ute på Styrsö 🙂 Undrade om jag inte ska komma på fler Briska event på Årets Kock 2015 finalen i Göteborg hehe… Måste undersöka detta 😛

IMG_5462.JPG

Recept på Glühwein kommer… Förstora bilden om ni inte kan hålla er och skriv av 🙂
IMG_5463.JPG

Chokladprovning!
IMG_5457.JPG

Vad köpte vi med oss hem? En degskrapare! Nu har vi nåt som inte rostar! Mån köpte en sånn där spackelskrapare och de har vassa kanter och rostar plus att han sa att ja… bagarna brukar använda sånna enkla spackelverktyg. Jag vill inte att han ska baka med rost!

degskrapa

Bild: Kök Etcetera

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge