Kulturkalaset 2015

Lästid: 1 min

Idag var det studiedag och Tilda hade ingen inskolning så vi var i stan och möte upp Emma, Jair och Lucas. Det var folk överallt. Det var matmarknader, aktiviteter för barn i Trädgårdsföreningen å ja det vanliga årliga Kulturkalaset i Göteborg. Vi hade även tur med vädret….SOL! Vi hann med att mumsa i oss kängero-burgare, churros, och Tilda fick gratis glass. 

  
I Trädgårdsföreningen var det fullt rulle och barn överallt. En mamma trodde att hon hade tappat bort sitt 4-årige pojke och vi med flera hjälptes åt att kolla runt och plöstligt kom pojken fram till sin mamma. Ja läskigt det där när det kryllade med barn och man tänkte det värsta. Det gäller att komma ihåg vad barnet hade för kläder på sig och det skulle vara bäst att ta en bild på barnet den dan innan man lämnade hemnet. 

  
Jair gick hem och vi mammorna satt i solen på Ritz å pratade i nån timme haha. Barnen tog en tupplur men när Tilda vaknade så sade hon “ville leka lite” och sade det upprepande gånger och nbörjade bli otåligt. Så vi åkte hem och till den stora lekplatsen vid Backaplan. 

  
De två lekte fin och busade med varandra hela tiden. Här sprang Tilda efter Lucas och de höll varandra i handen. Kul att Tilda har hittat en vän som hon vill leka med. 

Imorn blir det att fixa hema hela dan! Skulle det krisa sig så får vi väl boka en städare som hjälper oss på söndag. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge