Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kul sms från förskolan 

Lästid: 1 min

Vid lunchtid fick vi ett kul sms från Tildas förskola. 


På senaste tiden har hon varit så fäst vid sin välling och är ganska stökig vid matbordet eller vägrat äta. Men när vi har ris då vill hon gärna äta. I veckan åt vi sticky rice och kyckling och som många thailändska barn så gillar hon det klibbiga riset som hon kan rulla till små bollar. 

När vi var i Stockholm så lagade Tildas mormor Tom kha gai och hon åt med ris i soppan. Hon åt 3 skålar soppor med aptit! 

Igår skulle jag laga Tom kha gai men vi hade rester att äta så det får bli Tom kha gai idag. Jag får väl laga thaikäk oftare 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge