Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kul i Frösakull 

Lästid: 1 min

Idag åkte vi till Frösakull som är typ i mitten av Tylösandstrand. Det var lite vindig men inte så farligt då vi solbadade 14:30-16:00 typ. 


Prim snodde min Magnum ur min hand och gottade sig….


Sedan åkte vi till Hotel Tylösand som var mitt gamla jobb en gång i tiden och kollade in After Beach på Solgården. Det var så klart knökfull runt hotellet Tylösand och omöjligt att hitta en  parkering. Det gick inte heller att komma in. 


Vi kom, vi såg, vi vände igen. Lika bra för det är ingen plats för småbarn. Måns tyckte att det har blivit dåligt och jobbigt. Förr var det bara barnfamiljer på Solgården och det fanns plats att sitta och barnen kunde springa fritt. Inte nu längre. Nu är det party party i 250. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge