Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlĂ€gg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kuba surprise!

LĂ€stid: 1 min

Hey Fri-yeay! Detta kom nog som en överraskning i bloggen 🙂 Vi ska till Kuba… och dansa kubansk salsa, dricka Mojito, Ă€ta pĂ„ Hemmingways stammishak och bada i november!


SvÀrmor drömmer om att resa till Kuba. Vi har pratat om det sedan förra Äret. Att samordna en gruppresa nÀr alla har olika viljor och villkor Àr inte lÀtt.


Idag blev det i alla fall en bokning, eller ja 4 olika bokningar dĂ„ vi Ă€r fyra familjer. Det blir en kombinationsresa pĂ„ 14 dagars charter med Ving dvs 4 dagar i Havanna och 10 dagar med all-inclusive i Varadero. Vi Ă€r 8 vuxna plus 4 barn (0-4 Ă„r). SPÄNNANDE!


Jag har nÄgra mÄnader pÄ mig att uppdatera mitt spanska och salsan haha!

Har du varit i Kuba? 
Har du rest med barn i Kuba?
Tips och rekommendationer (förutom vaccination)? 

6 kommentarer om “Kuba surprise!

 1. Var dĂ€r för ett antal Ă„r sedan (dock utan barn). Tror Varadero Ă€r perfekt för barn för det Ă€r vĂ€ldigt turistigt och otroligt vackert vatten etc. Havanna Ă€r ju mer av det kubanska men man hinner nog se mycket av det pĂ„ nĂ„gra dagar. Vi Ă„kte runt lite överallt pĂ„ Kuba men det var inte helt lĂ€tt pga sprĂ„k och kulturella skillnader… Men Havanna & Varadero kommer funka fint. Det Ă€r sĂ„ mycket vackert att se och mycket intressant historik.

  1. Wow kul! Vi reste runt ocksĂ„ mycket innan vi fick barn och Ă€ven med Tilda i Thailand. Nu blir det till ett land dĂ€r MĂ„ns och jag kunde sprĂ„ket men Ă€r rostiga…sedan har vi flera med oss som vill sĂ€kert olika saker sĂ„ det Ă€r bra om vi sjĂ€lva vill göra utflykter som vi Ă€r duktiga pĂ„ 🙂

   1. Roligt att se ny kultur, och natur, gamla Havanna med gamla bilar frÄn 50 talet som Àr som nya m.m .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge