Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kryssning & Mora

Lästid: 1 min

Schvung så är vi i Mora, ligger här i 2 nätter nu efter att vi åkte upp hit igår efter kryssningen. Say what? Kryssning? Ah jo vi tog en kryssning i sista minuten till Åbo med Viking Grace. Ett separat inlägg kommer, håller på röja i kategorin “resor” så det är tänkt att fler inlägg, gamla som nya kommer dit.

En ärlig recension om Viking Grace kommer… Resan var i alla fall inte ett dugg sponsrad och inte heller någon pressresa kan jag direkt säga.

Mora

Vi var hemma hela dan efter att vi kom fram kl. 12:00 då vi åkte direkt från båten till Mora. Idag var vi nån timme i Troll och Clownstigen där det är flera roliga hinderbanor för barnen att upptäcka.

Igår har eldningsförbud lyft så alla har säkert firat genom att tända grillen. Ikväll blev det grillade lammentrecôte med grönsaker som paprika, aubergine plus tzatziki och ett gott lättsam rödvin till…Nederburgs nya supergott till grillat.

Så det var lite kort om att vi lever, varken troll eller clown i skogen har följt med oss hem hehe!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge