Aj aj säger jag. Det gick ju ganska bra och jättefort när jag bokstavligen pressade ut en bebis på 20 min men vad som hände efter, det känns…om inte värre. 

Jag fick ingen större bristning och blev sydd några stygn. Vissa stygn har redan ramlat av, vissa kan jag känna eller ta på och jag misstänker att nån stygn har gått upp! Det är inget vården gör något åt har jag hört. 

Nu har jag skitont! Det är dock bara när jag reser mig upp, gå och stå men bara på kvällar. Förra veckan var jag i princip hemma och bara ammat och amnat. Den här veckan har det varit promenad igår och idag då jag följde med och hämta Tilda på förskolan, även shoppat babykläder! Och jag fick ont igår och nu ont, ont…aj.

Jag har suttit på häcken för det mesta men ändå rört på mig på soffan för jag sitter oftast i Buddha-ställning. Det känns som mensvärk och jag har ont i ljumskarna plus att jag går som en pingvin. Suck. 

Power-nap sittande, så är det nu…jättekul då när Tilda säger ”inte somna nu mamma! Vakna!” och tvingar upp mina ögonlock, oftast.