Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kroppen efter förlossningen

Lästid: 1 min

Aj aj säger jag. Det gick ju ganska bra och jättefort när jag bokstavligen pressade ut en bebis på 20 min men vad som hände efter, det känns…om inte värre. 

Jag fick ingen större bristning och blev sydd några stygn. Vissa stygn har redan ramlat av, vissa kan jag känna eller ta på och jag misstänker att nån stygn har gått upp! Det är inget vården gör något åt har jag hört. 

Nu har jag skitont! Det är dock bara när jag reser mig upp, gå och stå men bara på kvällar. Förra veckan var jag i princip hemma och bara ammat och amnat. Den här veckan har det varit promenad igår och idag då jag följde med och hämta Tilda på förskolan, även shoppat babykläder! Och jag fick ont igår och nu ont, ont…aj.

Jag har suttit på häcken för det mesta men ändå rört på mig på soffan för jag sitter oftast i Buddha-ställning. Det känns som mensvärk och jag har ont i ljumskarna plus att jag går som en pingvin. Suck. 

Power-nap sittande, så är det nu…jättekul då när Tilda säger “inte somna nu mamma! Vakna!” och tvingar upp mina ögonlock, oftast.   

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Kroppen efter förlossningen

 1. För mig tog det en månad men kändes att det aldrig skulle gå över! Det var en jobbig tid med smärta, sömnbrist, depression och lite chock…
  Och inte orkade jag sminka mig som dig 555

  1. Haha hade ju ont i svanken och ryggen i 3 mån med Tilda. Som omföderska så kan detta gå över på några veckor. Man blir inte lite cuckoo i huvudet som förstagångsmamma, sitter plötslig med en liten person som ska ha mat hela tiden och man lämnar inte hemmet på typ 2v.

 2. Jag tycker ändå det låter som du återhämtar dig bra, om du orkar vara ute och gå och handla osv. Snart mår du som vanligt igen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge