Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

KronhjortskavKebab med salsa och vitlökssås

Lästid: 1 min

I stället för tacos som många i Sverige säkert äter igår kväll så körde vi hjortskavskebab. Det låter väl superlyxigt?

Det är sååå skönt att kunna ta bilder utan att redigera dem! 🙂

image

Ingredienser, 4 port.

Pitabröd

Hjortskav
Ca 500g hjortskav, tinade
1/2 tomatsalsa/tomatpuré
25g smör/2 msk
1 tsk chilipulvet
2 tsk paprikapulver
S & P

Vitlökssås
1-2 klyftor vitlök, pressade
2 dl turkisk yoghurt
S & p

Tomatsalsa
1 fp krossade tomater
1 klyfta vitlök, pressade
2 tsk socker
2 tsk chilipulver
1 msk vitvinsvinäget/äppelcidervinäger
2 krm salt

Sallad/tillbehör – precis som du vill!
Finstrimlad Romansallad, körsbärstomat, rivna morötter, gurkskivor, rödlök…

Tillagning:
Vitlökssås – rör ihop och låt stå i kylen
Tomatsås – blanda, koka upp och sjuda till såsen tjocknar. Red med Majzena om det behövs och om du vill ha en tjocksås
Hjortskav – bryn smöret, fräs och smaksätt.
Pitabröd – värm i ugnen, 5 min på 200 grader

Klart! Smaksätt och servera med pitabröd som du vill

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge