Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Krogveckan 2016

Lästid: 1 min

EJ SPONSRAT INLÄGG!!! Verkligen inte! Men bjud gärna in mig för att testa restauranger! 😁

Jag brukar få mail och tips från Bookatable och vet ni vad! Imorn börjar KROGVECKAN 2016! Har ni hört talas om Krogveckan?

I år äger detta rum mellan den 29 jan och 14 feb. Då kan man passa på att äta två rätter för 200kr eller 300kr på ett 100-tal olika restauranger i Stockholm och en del i Göteborg, många kända. Gillar man mat och att testa nya restauranger som jag så ska man inte missa detta! Dock är det en färdig fasta meny varje restaurang kör med, så det är inte fritt fram att välja vilken rätt som helst men konceptet är ju till för att “testa”.  

Och kul att jag skriver “inte missa detta” för jag har missat detta de senaste två – tre åren haha! Ska försöka testa nån restaurang innan bebbe #2 kommer! Jag har kikat på Somm Restaurant &Wine bar flera gånger men det har aldrig blivit av. 

Detta är också intressant…Brasilianskt Brasa Churrascaria!

  

Ganska avundsjuk att det är sååå många krogar i Stockholm som medverkar! I Göteborg så förutom Somm kan jag tänka mig testa Goda Grannar där fokusen ligger på fisk och skaldjur, Mexikanska Monarkin men även Pure här ute i Sannegården. 

För mer info och boka platser, då är det via Bookatable.se/krogveckan

   
 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge