Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kramp i skinkan 6.6 km

Lästid: 1 min

Idag har jag gått hela vägen hemifrån till Slottskogen! Yeay typ 6,6 km gång med barnvagn och över Götaälvbron också.

Jag frågade Tilda vad hon ville göra. Hon var först väldig ivrig med att hoppa upp på hennes vagn innan hon hade klätt på sig. Hon ville till lekplatsen, det kunde hon säga. När vi kom ut och hann rulla iväg en bit så frågade jag Tilda igen “lekplatsen eller åka vagn?”, hennes svar blev “mamma köööra vagnen!”. Så jag rullade vagnen vidare och valde en långpromenad mot stan över Götaälvsbron. Det blåste som fan på bron, så pass att den gungade lite. Möte upp Måns och vi rullade vidare mot Slottskogen för grillning med hans jobb. De hade “family day” typ. Tilda slocknade ju efter 5 min i vagnen och sov hela 2 tim tills vi kom fram till grillningen.

  
I alla fall…under tiden vi gick så fick jag ont i min ena skinka. Vad gör man? Det går ju inte strecka på skinkan som man gör med vaden. Det var bara fortsätta att gå, gå, gå… 

  
Det skulle vara 29 vuxna och 18 barn på grillningen. På Måns jobb har de en Weber gasolgrill på kontoret(!) och det rullade de med sig till Slottskogen! Vi var absolut inte ensamma. Andra barnfamiljer och studenter var där också och hade fest med dj och allt. Det märks att School is out! 

Å jag tryckte i mig tre varmkorv med bröd, mer än vad jag brukar och det var cola och Loka som gällde för alla. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge