Idag har jag gått hela vägen hemifrån till Slottskogen! Yeay typ 6,6 km gång med barnvagn och över Götaälvbron också.

Jag frågade Tilda vad hon ville göra. Hon var först väldig ivrig med att hoppa upp på hennes vagn innan hon hade klätt på sig. Hon ville till lekplatsen, det kunde hon säga. När vi kom ut och hann rulla iväg en bit så frågade jag Tilda igen “lekplatsen eller åka vagn?”, hennes svar blev “mamma köööra vagnen!”. Så jag rullade vagnen vidare och valde en långpromenad mot stan över Götaälvsbron. Det blåste som fan på bron, så pass att den gungade lite. Möte upp Måns och vi rullade vidare mot Slottskogen för grillning med hans jobb. De hade “family day” typ. Tilda slocknade ju efter 5 min i vagnen och sov hela 2 tim tills vi kom fram till grillningen.

  
I alla fall…under tiden vi gick så fick jag ont i min ena skinka. Vad gör man? Det går ju inte strecka på skinkan som man gör med vaden. Det var bara fortsätta att gå, gå, gå… 

  
Det skulle vara 29 vuxna och 18 barn på grillningen. På Måns jobb har de en Weber gasolgrill på kontoret(!) och det rullade de med sig till Slottskogen! Vi var absolut inte ensamma. Andra barnfamiljer och studenter var där också och hade fest med dj och allt. Det märks att School is out! 

Å jag tryckte i mig tre varmkorv med bröd, mer än vad jag brukar och det var cola och Loka som gällde för alla.