Sponsrat inlägg i samarbete med MatHem.se 

Lite tyst igen på några dagar så till och med min mamma hörde av sig och undrade om det har hänt något. Jo en del med jobb, bloggworkshops och fest plus småbarnsliv och kaos som många barnfamiljer möter antar jag.


Handlade mat i sista minuten med leverans samma dag! 

Jag handlade faktiskt på MatHem.se två gånger den här veckan, måndag och fredag! Det var verkligen i sista minuten också så jag beställde en 3 dagars matkasse kl.23:30 på söndagen med leverans måndag kl.14 och i fredags 12:30 med leverans kl.19:10!


Det underlättade en hel del med en snorig liten och kaoset hemma i fredags. Mathem.se hade kampanjpriser på kräftor men lite synd att de inte hade havskräftor också. Jag köpte lite över 700kr båda gångerna och därför slapp jag betala expeditionsavgiften på 95 kr. Nu har de införts fri leverans också. Jag valde även en leverans samma tid där det redan var en körning i området, bra för miljön.

Hela 200kr i nykundsrabatt vid köp över 700kr & fri leverans på MatHem.se. Ange kod ”thaimorsan (gäller till 10/9-2017)

Kräftskiva! 

Jo igår hade vi en kräftskiva här! Jag typ snodde festen hit för från början skulle det vara hos Johanna. Men det blev ju bra för barnen och alla fick äta nästan i lugn och ro, i alla fall vi med barn. Barnen drog fram nästan alla leksakerna till gården och hade superkul.


Vi frossade verkligen igår. Det var 3 kg färska havskräftor, 1,5 kg signal kräftor och 1 kg färska räkor! Klockan 9 på morgonen gjorde jag brynt smör med citron och dill, aioli och pajskal för Västerbottenostpaj.


Jag brukar vara lite stressad över preparationen och matlagningen när vi ska ha fest men det var ganska lugnt.


När gästerna kom så fick de pynta och vi var lite oroliga över att det skulle komma regn men vädret var omväxlande och regnet kom senare efter att vi var klara med maten. Kvällen fortsatte med… sällskapsspel. Den sista gästen blev fullast medan andra tog det lugnt och han fick sova på soffan. Barnen hoppade på honom på morgonen så det var på egen risk att sova här haha!

En fest utan bilder går ju inte, så fler bilder. Vill du se ett bildspel så kikar in Min Instagram 🙂 Bilderna lite olika stora pga olika kameror.

Se gärna min korta fillm/bildspel sol finns på Instagram