Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kräftskiva 2017

Kräftskiva 2017
Lästid: 2 min
Sponsrat inlägg i samarbete med MatHem.se 

Lite tyst igen på några dagar så till och med min mamma hörde av sig och undrade om det har hänt något. Jo en del med jobb, bloggworkshops och fest plus småbarnsliv och kaos som många barnfamiljer möter antar jag.


Handlade mat i sista minuten med leverans samma dag! 

Jag handlade faktiskt på MatHem.se två gånger den här veckan, måndag och fredag! Det var verkligen i sista minuten också så jag beställde en 3 dagars matkasse kl.23:30 på söndagen med leverans måndag kl.14 och i fredags 12:30 med leverans kl.19:10!


Det underlättade en hel del med en snorig liten och kaoset hemma i fredags. Mathem.se hade kampanjpriser på kräftor men lite synd att de inte hade havskräftor också. Jag köpte lite över 700kr båda gångerna och därför slapp jag betala expeditionsavgiften på 95 kr. Nu har de införts fri leverans också. Jag valde även en leverans samma tid där det redan var en körning i området, bra för miljön.

Hela 200kr i nykundsrabatt vid köp över 700kr & fri leverans på MatHem.se. Ange kod “thaimorsan (gäller till 10/9-2017)

Kräftskiva! 

Jo igår hade vi en kräftskiva här! Jag typ snodde festen hit för från början skulle det vara hos Johanna. Men det blev ju bra för barnen och alla fick äta nästan i lugn och ro, i alla fall vi med barn. Barnen drog fram nästan alla leksakerna till gården och hade superkul.


Vi frossade verkligen igår. Det var 3 kg färska havskräftor, 1,5 kg signal kräftor och 1 kg färska räkor! Klockan 9 på morgonen gjorde jag brynt smör med citron och dill, aioli och pajskal för Västerbottenostpaj.


Jag brukar vara lite stressad över preparationen och matlagningen när vi ska ha fest men det var ganska lugnt.


När gästerna kom så fick de pynta och vi var lite oroliga över att det skulle komma regn men vädret var omväxlande och regnet kom senare efter att vi var klara med maten. Kvällen fortsatte med… sällskapsspel. Den sista gästen blev fullast medan andra tog det lugnt och han fick sova på soffan. Barnen hoppade på honom på morgonen så det var på egen risk att sova här haha!

En fest utan bilder går ju inte, så fler bilder. Vill du se ett bildspel så kikar in Min Instagram 🙂 Bilderna lite olika stora pga olika kameror.

Se gärna min korta fillm/bildspel sol finns på Instagram

View this post on Instagram

[I samarbete med @mathem] Kräftskiva! Vilka frossade i kräftor i helgen? • Havskräftor VS. insjökräftor…det var lite av STHLM VS. VÄSTKUSTEN ? Men jag kan vräka i mig min 1 kg själv och vi hade 3kg havskräftor och 2 kg av de röda rackarna plus 1 kg räkor. Färska allihopa. Dock fanns inte havskräftor att beställa men det fixade @enklaknep hos sin lokala fiskhandlare. Sorry att jag tog över festen till mig ?? med @aariam @mosse1979 m.fl Jag beställde hos MatHem 2 gånger förra veckan och i sista minuten dessutom med leverans bara någon timme senare! Smidigt, punktligt och trevlig service ända fram till dörren. MatHem är välbeprövad hos oss! • • • ?Hela 200kr i NYKUNDSRABATT vid köp över 700kr & NU ALLTID FRI LEVERANS på MatHem.se. Ange kod "thaimorsan" (gäller till 10/9-2017)? • • • #samarbete #handlamatpånätet #handlamatonline #mathem #thaimorsansmat #thaimorsansevent #frosseri #bloggare #bloggmamma #mammabloggare #göteborgbloggare #bloggbusiness

A post shared by Food influencer | Siranee GBG (@thaimorsan) on

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Kräftskiva 2017

    1. Du kommer inte ångra dig ? alltid lika gott och trevligt med att samla ihop ett gäng ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge