Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Kraftig håravfall

Lästid: 1 min

Prim är 4 månader och jag har tappat grymt mycket hår i över en månad. Varje gång jag tvättade håret kunde jag känna en tuss hår rinna mer vattnet. Varje gång jag borstade håret fick jag plocka bort en stor tuss med hår. Varje gång jag kammar håret med mina fingrar så följer alltid mycket hår med. Hår, hår och åter hår…överallt! Vad göra? Dammsugning några gånger i veckan och jag plockar upp mitt hårstrån från soffan, kuddar, golvet och mattan så fort jag ser dem. Man ska väl inte ha håret uppsatt men jag kan inte heller ha det utsläppt när jag bär runt Prim för hon lyckas alltid ta en handfull hår i sina händer! Tilda har konstaterat att “mamma tappar mycket hår”. 

Håravfall har väl inget med amning att göra? Man tappar ju inte hår när man är gravid och man brukar ju tappa några hårstrån varje dag. Så 3-4 månader efter förlossningen tappar man istället alla de hårstrån man borde har tappat under graviditeten. Så frustrerad och deprimerad. 

Min flint på pannan syns mycket mer på bilder än i verkligheten och mitt hår är märkbart tunt. Måns fick känna och uttryckte sig “oj det var tunt!”. Det är tunnare än när jag brukar låtit en frisör tunna ut och det var ett bra tag sedan jag var hos en frisör. Hoppas att jag inte behöver dra till saxen själv! 

Googlade så klart och många på Familjeliv nämnde Viviere. Har någon erfarenhet av detta?  


Kolla in flinten!!! ??? Det ser verkligen värre ut på bild särskilt när jag bara har babyhår och har tappat asmycket men just där vid luggen på båda sidorna! It’s horrible! Jag får köra mittbena… ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge