Vill bara berätta att Måns gjorde en bytte KÖTTGLASS under påsken och det var bland de äckligaste jag har smakat. Jag älskar råbiff men köttglassen var fryst kött med råbiffs tillbehör som hade malat ner till en smet. Jag fick rysningar när jag smakade plus att smaken av cognac tog över för mycket. Måns erkände också att DET VAR ÄCKLIGT. Tyvärr har jag ingen bild på Måns köttglass som han gjorde i en glasslåda men färgen var rosa och såg godare ut än den smakade.

image

Bild och text: Ur Edward Bloms kokbok “Alltid gott och alldeles för mycket”

Hur i hela världen fick Måns den idén? Jo, Edward Bloms kokbok “Allting gott och alldeles för mycket” som han fick som julklapp. Nu har Måns systers sambo Jonas oockså fått en kul idé som han var tvungen att testa, nämligen BACONWHISKY!

Whatsup konversationen…

image

Baconwhisky under produktion, tror man ska använda en single malt whisky som spritbas.

Yammy?

image

Bild: Dr.Ove

Sugen? Något för era män därhemma i helgen? hehe 🙂