Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Köttglass och baconwhisky

Lästid: 1 min

Vill bara berätta att Måns gjorde en bytte KÖTTGLASS under påsken och det var bland de äckligaste jag har smakat. Jag älskar råbiff men köttglassen var fryst kött med råbiffs tillbehör som hade malat ner till en smet. Jag fick rysningar när jag smakade plus att smaken av cognac tog över för mycket. Måns erkände också att DET VAR ÄCKLIGT. Tyvärr har jag ingen bild på Måns köttglass som han gjorde i en glasslåda men färgen var rosa och såg godare ut än den smakade.

image

Bild och text: Ur Edward Bloms kokbok “Alltid gott och alldeles för mycket”

Hur i hela världen fick Måns den idén? Jo, Edward Bloms kokbok “Allting gott och alldeles för mycket” som han fick som julklapp. Nu har Måns systers sambo Jonas oockså fått en kul idé som han var tvungen att testa, nämligen BACONWHISKY!

Whatsup konversationen…

image

Baconwhisky under produktion, tror man ska använda en single malt whisky som spritbas.

Yammy?

image

Bild: Dr.Ove

Sugen? Något för era män därhemma i helgen? hehe 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge