Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Köttfri måndag: linguini med heta smaker

Lästid: 1 min

Asså… Vi är rött så duktiga på att laga mat, Måns och jag MEN oftast så kan vi inte komma på nåt vi vill äta eller laga till vardagsmat. Rätt idiotiskt att vi inte har gjort en veckomatsedel. Jag har försökt med det sket sig. Nytt år, nya tag!

Årets första middag i vårt kök efter att har varit hemifrån i 2 veckor, trots att vi var och handlade… Det blev pasta. Vi kom inte ens hem med nåt kött. Det fick bli en köttfri måndag middag. Hade mycket pasta och körsbärstomater, vitlök å chili som överlevt. Köpte vittvin i tetra bara till för matlagningen. Tadaa!

IMG_0545.JPG

IMG_6043.JPG
Tilda gillade linguini med tomat, vittvin, vitlök och persilja. Pappa gick med en liten hetta dvs bara tippen av chilifruktarna där det var minst eldig. Jag tog resten. Min pasta hade fyra färska chili plus thai torkade chili.

Kan rekommendera chili och vitlök kombon. Chilin, vitlök och koriander har hållit mig borta från förkylningen flera gånger på senare tid.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge