Asså… Vi är rött så duktiga på att laga mat, Måns och jag MEN oftast så kan vi inte komma på nåt vi vill äta eller laga till vardagsmat. Rätt idiotiskt att vi inte har gjort en veckomatsedel. Jag har försökt med det sket sig. Nytt år, nya tag!

Årets första middag i vårt kök efter att har varit hemifrån i 2 veckor, trots att vi var och handlade… Det blev pasta. Vi kom inte ens hem med nåt kött. Det fick bli en köttfri måndag middag. Hade mycket pasta och körsbärstomater, vitlök å chili som överlevt. Köpte vittvin i tetra bara till för matlagningen. Tadaa!

IMG_0545.JPG

IMG_6043.JPG
Tilda gillade linguini med tomat, vittvin, vitlök och persilja. Pappa gick med en liten hetta dvs bara tippen av chilifruktarna där det var minst eldig. Jag tog resten. Min pasta hade fyra färska chili plus thai torkade chili.

Kan rekommendera chili och vitlök kombon. Chilin, vitlök och koriander har hållit mig borta från förkylningen flera gånger på senare tid.