Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Korta lämningar på dagiset

Lästid: 2 min

Idag lämnade jag Tilda sen. Hon typ “förhandlade” med mig hela morgon för att hon inte vill gå till dagiset eller så vill hon att jag ska vara med och leka på dagiset. Den här veckan har jag kört korta lämningar och sa till personalen att nu vill vi ha det så.

Även personalen tyckte att vi föräldrar kan hänga kvar hur länge vi ville så vill jag ha det som på förra dagiset dvs lämna fort, säga hejdå och gå (men förra dagiset ville de inte ens att man hänger kvar). Jag vet ju att Tilda brukar sluta gråta nästa direkt så fort jag vänder ryggen och går. 

Så idag kom vi efter kl.10 och hon kunde vara ute och leka, äta lunch och sen vila i vagnen. Hon var ju ledsen så fort jag sa “Tilda ska till dagis och äta lunch. Då svarade hon “nej nej, inte dagis, Tilda vill inte äta lunch på dagis, Tilda vill vara med mamma, mamma leka på dagis”…hon kan verkligen prata hon! Jag sa att “mamma får inte vara på dagis, det är bara barnen som får leka”. Ja så pratar vi och hon förstår mycket väl, annars skulle hon inte svara mig. 

När en av de ordinari personalen kom och ta emot Tilda så ville hon först krama och kränga på mig i sandlådan men sen gick hon ändå frivillig men gråtande till H. Sen gick jag in och lämnade avenbes saker och kom ut igen. Det tog inte många minuter. Tilda stod ju sen i sandlådan själv men såg mig och sade ingenting. Då gick jag och hon sp på när jag gick. 

Det får bli korta lämningar, tror hon mår bättre av det för för oss var det fel från början vid inskolningen när personalen ville att man skulle vara dör hela dagarna under inskolningen för att både de och vi skulle lära känna varandra och jag som förälder ser hur deras verksamhet fungerar. 

    
Vad förhandlande vi? Jo, hon pratade om “vi ska handla kläder sen, köpa kök, köpa säng, köpa smoothie…”. Efter dagiset fick hon välja ut ett basplagg som hon kan ha på dagiset. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge