Hej på dig!

Vad har du på hjärtat?

Jag älskar att få meddelande!  

Har du frågor kring ett recept eller något jag har skrivit?
Har du önskemål om ett inlägg?

 Representerar du ett företag  och vill jobba med mig?
PR-byrå och vill komma i kontakt alt. skicka mig något?
Vill du ha offert/ media kit / prislista för ev. samarbete?  

Det går jättebra att skicka mig ett mejl till 

hej@thaimorsan.se  

Q&A

Frågor & svar

Mitt mest lästa blogginlägg?

Det är inte helt otippad att det är just mitt PAD THAI RECEPT 🙂 Still going strong! Det finns säkert över 100 recept i bloggen och många fler som inte har hittat till kategorin ”Recept” så använd gärna ”Sök” och skriv vad du söker så kanske du finner.

Annars finns jag ett mail bort. Snabbast om du skicka DM till mig på Instagram. Supporta gärna mig genom att följa mig. 

Är jag egenföretagare? Har jag F-skatt och Moms?

Ja. Jag blev egenföretagare sedan 2016.  Startade företag främst för att faktura samarbetspartner som ville skicka mig ”gratis” produkter för att jag skulle testa och recensera eller hålla i tävlingar för att få deras företag att växa, i utbyte mot ett antal bilder och minst ett blogginlägg på 300 ord, SEO-anpassad samt paxa webbutrymmet hos mig i minst 6 månader. Så en nappflaska 89kr är INTE betalning, plus att jag måste betala skatt på detta. Så jag slutade jobba gratis och blev egenföretagare. Fair enough? 🙂

Vad jobbar jag med?

Som egenföretagare så är frilansskribent, digital creator, matinspiratör, leder matlagningskurser och vinprovningar (har utbildning och erfarenhet inom restaurang). Men jag jobbar också som förskoleassistens (timvik.) när jag vill och kan. Det tycker jag är en kul erfarenhet, att få träffa stora som små barn men framför allt få observera barnen under måltider och samtala med dem. Då brukar jag inte längre tycka att mina barn är små kräsna gourmander. 

Vad kostar det att jobba med mig?

Det beror ju såklart på vilken typ av jobb/samarbete. Jag skapar ärliga blogginlägg och produkten måste passa in hos mig eller att jag bedömer att det kan vara intressant för mina läsare. 

Skicka gärna ett mail och ni får en offert. 

Läs mer i Samarbete och Policy.

Tar du emot PR-utskick?

Ja, men jag kan inte lova något t ex att jag kommer att skriva ett blogginlägg eller posta ett instagraminlägg eller InstaStories om produkten.