Det är jäkligt skönt att ha en tvättmaskin i hemmet! Vår är en kombi tvätt och torktumlare. Jag har kört kläderna i torktumlaren nägra gånger och i längden är det så skonsamt för kläderna plus att vissa av Måns kläder har klympt lite också. 

Jag vill ha med vår duschstång från förra lägenheten men Måns tyckte att man ska lämna kvar sånt. Så vad hände? Jo jag fick leta upp en ny duschstång för jag vill ha den för att hänga kläderna…det mesta är ändå Måns kläder som t-shirts och skjortor. Köpte en skit dålig duschstång på Rusta som Måns böjde den efter 3 dagar. Köpte en ny på Hornbach och den är uppe men de är inte som den vill hade, som jag inte kommer ihåg var vi köpte den. Huvudsaken är att man inte behöver borra för att sätta fast duschstången. 

Nästa är väl en tvättställ men tvättar vi en maskin då och då så kanske klarar vi oss med att hänga kläderna så här så länge.

“Penang market” i badrummet haha!