Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Konsten att hänga tvätt

Lästid: 1 min

Det är jäkligt skönt att ha en tvättmaskin i hemmet! Vår är en kombi tvätt och torktumlare. Jag har kört kläderna i torktumlaren nägra gånger och i längden är det så skonsamt för kläderna plus att vissa av Måns kläder har klympt lite också. 

Jag vill ha med vår duschstång från förra lägenheten men Måns tyckte att man ska lämna kvar sånt. Så vad hände? Jo jag fick leta upp en ny duschstång för jag vill ha den för att hänga kläderna…det mesta är ändå Måns kläder som t-shirts och skjortor. Köpte en skit dålig duschstång på Rusta som Måns böjde den efter 3 dagar. Köpte en ny på Hornbach och den är uppe men de är inte som den vill hade, som jag inte kommer ihåg var vi köpte den. Huvudsaken är att man inte behöver borra för att sätta fast duschstången. 

Nästa är väl en tvättställ men tvättar vi en maskin då och då så kanske klarar vi oss med att hänga kläderna så här så länge.

“Penang market” i badrummet haha!

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge