Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Konsten att få en 2-åring att sitta stilla

Lästid: 1 min

I tidigare inlägg om Tilda skrev jag att hon var hur sjövild som helst, den dan och de flesta dagar. Men hon kan också vara hur lugn som helst har vi sett. Bara hon håller sig sysselsatt OCH vill fortsätta göra det i alla fall 25 min som resan med pendelståget kan ta till och från Tumba mot stan.

Sist fick hon “läsa” och undersöka vällingspaketet och en burk som hon var tvungen att vända allt in och ut på. Resan gick smärtfritt dvs varken mina öron och andra medpassagerares slapp tinnitus eller trummhinnan spräck av hennes skrik i höga toner…

Ja, man måste hålla de små sysselsatt och hålla deras intresse uppe. Ibland går inte riktig om de vill upp och springa runt på bussen eller tåget. Bussen är värst. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge